2777
2789

چون همش شوهرمو با یه خواستگاری که قبلا داشتم جواب رد دادم مقایسه میکنم، شوهرم خیلی خوش قيافس قد بلنده چهارشونس، خودش منو میخواست باهم دوست بودیم اومد خواستگاریم، مهربونه قربون صدقه زیاد میره، خیلیییی چشم پاکه هیچ وقت ندیدم تو مهمونیا یا دو همی دوستی خانوادگی دختر یا زنی رو نگاه کنه، بعدم اینکه منو بیشتر از خانوادش میخواد بارها بهم گفته و هوامو جلوشون داره شده تاحالا ده ها بار یه چیزی نخواستم مادرشوهرم بفهمه دروغ گفتم شوهرمم تایید کرده یا اصلا مسائل زندگیمونو به هیچ وجه نمیره بهشون خبر بده بگه، ولی مشکلم اینه کارش سخته بخاطر کارش اعصابش ضعیف شده زود عصبانی میشه و یه چیز دیگه اینکه خانوادش مادرش خیلی اهل دخالته البته شوهرم اجازه نمیده ولی به هرحال دخالتشو داره و همش میخواد من خونشون باشم که مثلا سر دربیاره از کارامون، و خانواده خسیسی هستن برعکس شوهرم شوهرم فوق العاده دستو دلبازه تاحالا نشده بگم پول بده فلان چیزو بخرم بگه نه اصلاااا، بخاطر همین خسیسی مادرش مجبورم الکی بگم مثلا فلان چیزو مامانم خریده وگرنه میخواد با شوهرم یا من دعوا راه بندازه، خلاصه بگم همش از زندگیم ناراضی حالت افسرده گرفتم

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

یا خدا😳😂ما نطر بدیم شما از زندگیت راضی باشی یانه

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر میکنم خوشی زده زیر دلت الان شوهرت ک ماشاالله خوبه فقط گلایه ت با مادر شوهرته گ اونم بستگی ب خودت داره چجور باهاش رفتار کنی

دونبال جنگ اعصاب میگردی

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
یعنی واقعا تو الان از زندگیت ناراضی هستی؟؟؟؟!!!!حالت خوبه عزیزم🤔🤔🤔😶😶😶

میشه دلیل اینکه راضی باشم چیه؟ خانواده خیلی مهمه که از شانس بدم خانوادش اینجورین 

من فکر میکنم خوشی زده زیر دلت الان شوهرت ک ماشاالله خوبه فقط گلایه ت با مادر شوهرته گ اونم بستگی ب خ ...

بخاطر نزدیکی بیش از حده خونه هامون کنار همه ماهم فعلا شرایط مالیشو نداریم جا بجا بشیم