2777
2789

کارتو عوض کن

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه کار دولتیه ، میترسم پشیمون بشم

اهان چقدر بد دولتی نمیشه عوض کرد

بنظرم صحبت کن اگر میشه واحدتو عوض کنن 

یا نامه دکتر ببر

اگر نه با مشاور حرف بزن خیلی خوبه

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

چن وقته کار میکنی؟ بعد یه مدت عادی میشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اینقدر با رئیس صحبت کردم، ولی بی فایده، خیلی بی درکن

پس برو مشاور بهت کمک میکنه خیلی

منم استرسی ام درکت می کنم اما برو طاقت بیار بعد ی مدت کارت برات روتین میشه راحتر انجامش میدی 

میدونی ۵ ماهه اومدم این واحد، کسی که قبلا بود با بی شرفی تمام کل کار رو با همدستی رئیس رو من بار کرد، طوری که چندبار دعوامون شد

۵ ماهه تو این قسمت،قبلا یه قسمت دیگه بودم

حالا صبر کن  چن سال زمان میبره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله