2777
2789

کولی_ همایون شجریان

گذشتن و رفتن پیوسته_ بومرانی

گله کن _چارتار

کلاغ_ چارتار

به من بخند عزیزم_ بومرانی

عزیرم من این موسیقی ها رو خیلی دوست دارم ولی خاص پسندم. معمولا هر کسی دوسشون نداره

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
لووووووس😛بیا خودم اول تگت میکنم❤️ @______negar______    

ارواح سیبیلت اونور دیدم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی قشنگه و ب دلم میشینه

Lovely

Lovefool

Impossible

Love your voice

تیغ و قرمز از پوبون

صدام بزن و بی احساس از شادمهر

جانا از ایهام

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
خو چه کنم دیگه نمیشه ویرایشش داد😂

/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

درد و بازی از سارن

حیف و مدل من از سوگند

دوسال و خونه نریم و دور از این زمین از اکتاو

تو که نیستی از انیتا

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

آها یادم اومد بگو که زنده ایم وادینه از چارتار

شب از آرمان گرشاسبی

شبان آهسته می گریم از همای

حلالت نمیکنم اینا رو دان نکنی😂