2777
2789

حدا رحمتش کنه من الان یک سال ونیمه هنوز ک یادش میفتم اشکم میریزه خدا بیامرزه مادران اسیر خاک😭😭

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یک و سال و نیم هست مادرم فوت شده، هنوزم هر روز یادش میکنم و گاهی گریه، پذیرفتم مرگ قسمتی از زندگی هست و نمیشه تا آخر عمر هیچ کاری نکرد، پذیرفتم زندگی کوتاهه ما هم نهایت 50 سال دیگه پیش اونیم، باشگاه میرم، پیاده روی،. کتاب میخونم، گاهی هم گریه میکنم، فاتحه و خیرات میدم براش، روح تمام مادران آسمانی شاد🙏

عزیزم منم الان ۱۸روزه مامانموازدست دادم کورناازپادراوردش مامانم فقط ۴۸سال داست وسه تابجه یتیم هم جاش مونده توخونه مامانم ستون خونمون بودبدبخت شدیم ماهنوزکنارنبومدیم بااین موضوع خیلی سخته خداخودش بایدکمکمون کنهیکی ازکارای که میکنم وارومم میکنه براش نمازمیخونم یاسوره یاسین براش میخونم خیلی اروم مبشم

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭

منم مادرم رو از دست دادم بخاطر سرطان، لحظه لحظه میدیدیم که داره به مرگ نزدیک و نزدیک تر میشه، حقیقتا تا شش ماه عصبی و پرخاشگر بودم حس میکردم دنیا به ما بدهکار شده، مادرم 50 سال داشت، وقتی یه خانم مسن میدیدم اینقد زورم میگرفت که چرا باید زنده باشه مادر من نباشه،گذشت آون روزها ولی سخت