2777
2789
عنوان

💚چله دعای نادعلی💚

878 بازدید | 140 پست

سلام همراهان گرامی

چله ی نادعلی داریم برای رفع حوائج وگرفتاری ها،دوستانی که مایل هستند اسمشون رو بگن که من یادداشت کنم 🙏

التماس دعا 🙏💚

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️

کسی که حاجتی دارد؛ اگر نادعلی را به نیت آن حاجت بخواند حاجتش برآورده می شود.

کسی که فرزند می خواهد؛ اگر نادعلی را به نیت فرزند بخواند، صاحب فرزند می شود.

اگر نادعلی را همراه خود داشته باشد از شر محفوظ می ماند.

کسی که به دنبال مال دنیاست؛ اگر 9 مرتبه نادعلی را بخواند غنی می شود.

اگر کسی را مهمی پیش آید دعا ی نادعلی را هفت نوبت بخواند به نیت آن مهم ، البته برآورده شود.

اگر جهت ادای قرض ، 22 مرتبه در پانزده روز دعای نادعلی را بخوانید، قرضش ادا شود

اگرزنی دیر زاید پنج نوبت بر آب بخواند و بخورد آن زن زود زایمان کند.

اگر کسی این دعا را با خود داشته باشد از شر جمیع حیوانات و جن و انس محفوظ باشد.

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️

لطفا برا مادر ماهم دعا کنیدhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/5371685/دوستان-برای-مامانم-جمع-بشیم-حمد-بخونیم-تا-کارش-به-عمل-نکشه-خدا-از-خانواده-شما-هم?postId=163626575😔

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا برا مادر ماهم دعا کنید https://www.ninisite.com/discussion/topic/5371685/دوستان-برای-مامانم-جمع ...

🙏🙏🙏

من میخونم ب نیت باردار شدنم

اسمتو بگو عزیزم

گروه واتساپم داریم

میدونی ک‌چجوریه؟چهل روز باید بخونیا

شهلا من واتشاپ ندارم اره گلم فقط،از،کی شروع میکنین

کد۲۴

ان شاءالله ازجمعه

پنجشنبه شب تاپیک میزنم تگت میکنم گلی