2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا من پنج ساله اسیرش هستم

هر چی دکتر هر چی دارو هر چی تونر و شامپو و پک ووو زدم فایده نداشت

موهام کچل شدن

ارابشگاه میرم‌میگن وای چقد موهات تنکن چرا اقد خشکن چرا انقد کم حجمن

خسته شدم

وسط سرم پیداست

حجم موهام یک سوم شد

همش کوتاه میذارم رسیدگی‌خوراکی و مالشی میکنم لافایده

مال منم خیلی میریخت این کارارو کردم جواب گرفتم:

اول لابلایه موهامو تیغ زدم برای اینکه معلوم نشه کم کم کشیدم ولی با دفعات زیاد

بعدش ژله الوئه ورا حدود یک دوم فنجان+دو سه قاشق روغن نارگیل+یدونه تخم مرغ+ دو سه قاشق *عصاره رزماری* +خیلی کم حدود چهار پنج قطره روغن سیاهدانه +شامپوی مخصوص ریزش موی گیزل گَوَن باشی (فقط اسمش شامپو هست وگرنه شامپوی مخصوص شستشو نیست)+ عصاره هسته انگور(اینو شنیدم میگن واسه ریزش خوبه ولی استفاده نردم خودم)رو باهم قاطی کردم به کف و ساقه و ته موهام زدم  و موادو به کف سرم یکمی مالش دادم تا جذبش بکنه حدود یه ساعت تو سرم نگه داشتم 

فقط یه بار اینکارو کردم ولی خیلی کم شده ریزشون

بعد اونم همیشه با شامپوی رزماریه شون میشورم

مو اگه اسیب ببینه زود میریزه به خاطر همین همیشه اخر حموم  ماسک مو میزنم  به ساقه ی موهام ماسک مو هم اگه به کف سر بخوره باعث ریزش میشه بخاطر همین من  موهام درازن میارم جلوی صورتم بعد ماسک مورو به ساقه ی موهام میزنم بعد ۲۰ دقیقه هم میشورم 

این باعث میشه هم موها نرم بشن و کمتر اسیب ببینن 

همیشه هم بعد حموم  وقتی موهام هنوز کمی نم دارن روغن نارگیل خوراکی یا (آرگان )میزنم  به ۱۰ سانت انتهاییشون تا اسیب نببیننو موخوره نگیرن و جایی که اسیب دیدن ترمیم بشن

روغن ارگان واقعا خیلی بهتر از روغن نارگیله اگه بتونی اصلشو گیر بیاری بافت سبکی هم داره موهارو هم نرم میکنه هم موهات چرب نمیشن و تاثیراتش خیلی بیشتر و بهتر از روغن نارگیله

ولی یکمی قیمتش زیاده

من یه مدت قرص زینگ پلاس برای موهام خوردم تاثیر نذاشت که هیچ باعث شد کراتین خونم بالا بره و تنبلیه کلیه بگیرم و هزارتا بلا بیاد سرم

بخاطر همین دکتر برام قرص نفروویت رو نوشت برای کلیه هام که همه ی گروه های ویتامین Bرو داره و یه نوع مولتی ویتامین هست با این فرق که بخاطر حساسیت بیماران کلیوی رنگ و مواد مضرر دیگه ای برای قرصا نزدن 

بعد خوردن اون قرص ها هم بخاطر ویتامینBریزش موهام خیلی کم شد و مژه هام پرپشت شد

اگه خواستی قرص مولتی ویتامین ویتامین های گروه B رو هم استفاده کن شاید برای تو هم جواب بده

اتو مو و شامپو هم سعی کن اصلا نزنی یا خیلی کم بزن مثلا ماهی یکبار اونم اسپری محافظ حرارت مو بزن بعد استفاده کن

(وقتی هم WCمیرید روسری ببندید چون بخارات اونجا باعث ریزش میشه😁)

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
2824
2823
2791
2779
2792