2777
2789
عنوان

کیا لیزر رفتن

159 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها فردا وقت لیزر دارم موهام زیاده کیا راضی بودن از جلسه چندم تاثیر داشت براتون 

واس من با دستگاه الکسِ

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

بستگی به موهات داره زخیمه یا نازک ولی از جلسه سوم باید تاثیراتش ببینی کمتر میشن..نمیدونی نازایی داره یا نه؟میترسم برم نازا بشم

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به موهات داره زخیمه یا نازک ولی از جلسه سوم باید تاثیراتش ببینی کمتر میشن..نمیدونی نازایی داره ...

ن فک نکنم چ نازای 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
من با دستگاه الکسندراکندلا۲۰۲۰ رفتم از جلسهاول جواب گرفتم چهار جلسه رفتم نود درصد از بین رفته هرچی پ ...

آها چ خوب عزیزم من فردا اولین جلسمه

میخاستم برم بیکینی گفتن نازا میکنه اشعه هاش

ن بابا چ ربطی داره اگ ۱درصد مشکل داشت اینقدر راحت هرجایی لیزر نمیکردن

میخاستم برم بیکینی گفتن نازا میکنه اشعه هاش

هرکی بوده گذاشتت سر کار ادم با عضو تناسلیش که باردار نمیشه تخمدانها و رحم جای دیگه یی هستند که انا موجب برداری میشن ! یه کم گوگل سرچ کن هرچی میشنوی باور نکن

من دوستم بشدت نازک و سفید هم هست ولی موهام خیلی زیاد یجورایی هورمون مردونه دارم یعنی برم لیزر زود جواب میده؟؛ /

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
هرکی بوده گذاشتت سر کار ادم با عضو تناسلیش که باردار نمیشه تخمدانها و رحم جای دیگه یی هستند که انا م ...

میدونم درسته گفتن اشعه هاش نفوذ میکنه تا رحم

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...