2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 36 پست
من شخص دیگه دوست داشتم خاستگاریم امد ولی پدر قبول نکرد و اون اقا هم ازدواج کردن  ولی این آقای ...

وای یا خدااا!!! چقدر داغووونه!!! 

بعد میگن پدر مادر صلاح بچشونو میخوان!! این لاتو لوت صلاحه اخه!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم شوهرم نماز نمیخونه، مشروب 24 ساعته که نمی خورن، 

حالا شما چه اصراری میکنی! خب خوشش نمیاد دیگه مگه میشه ادم بره بغل کسی بخوابه ک بدش میاد!! این اقا ک واقعا چندش اور اومد بنظر من! بحث یه عمر زندگیه ها.. اومدیمو بعد ازدواج بدترم شد اونوقت چی؟؟ 

والا من خودم مشروب میخورم ولی وقتی یکی انقدر براش مهمه و نماز خونه برای چی باید بره با کسی ک بعدا سر این موضوعات جنگ باشه تو خونشون؟؟ هرکی یه عقیده ای داره دیگه! مگه اجباره حتما ازدواج کنه ک اینجوری خودشو بندازه تو چاه؟؟ 

حالا شما چه اصراری میکنی! خب خوشش نمیاد دیگه مگه میشه ادم بره بغل کسی بخوابه ک بدش میاد!! این اقا ک ...

عزیزم مردهای مذهبی کلا یه جورین، این خانم برخورد نداشته، یه مدینه فاضله برای خودش ساخته، من دیدم آدم مذهبی هم، در کل طبق تجربه، کسایی که خانواده تایید تا تکذیب میکنن، با یه فهمی هست، چون خانوادش اصرار دارن، میگم فکراش رو خوب بکنه

عزیزم مردهای مذهبی کلا یه جورین، این خانم برخورد نداشته، یه مدینه فاضله برای خودش ساخته، من دیدم آدم ...

عزیزم برا شما یجوریین! برای کسی ک خودش مذهبی باشه خیلیم خوبه, بعدم ایشون حرفی از مذهبی نزد اصلا 

حالا چون مذهبیا یجوریین دیگه هرکی مشروب بخوره و نماز نخونه خوبه؟؟ ایشونم یجوریه با اون طرز حرف زدن و لباس پوشیدنش.. 

نه کی گفته خانواده حتما درست میگن؟؟ خانواده باید پشت بچش باشه هیچوقت نخواد مجبور ب کاری ک دوست نداره اونم ازدواااج بکنه! ایشونم ک بچه نیست خودش تشخیص میده چی میخوادو نمیخواد, خانواده هایی ک بچشونو بدبخت میکنن کم نداریم! نمیگم خانواده ایشون بدبختش میکنن ولی مسلمه ک کارشون رو پافشاری به ازدواج دخترشون با کسی دوسش نداره و انقدرم سطح پایینه, اشتباهه... 

عزیزم مردهای مذهبی کلا یه جورین، این خانم برخورد نداشته، یه مدینه فاضله برای خودش ساخته، من دیدم آدم ...

حرف شما متین ولی من 3 تا برادر دارم و شغلم بیشتر در ارتباط با اقایون من مدینه فاضله نساختم اگه میگم ایشون مشروب میخورن منظورم خوردن یا نخوردن یا نماز خوند یا نخوند نیست من خودم نماز که میخونم خیلیا که دیدن بهم گفتن مگه تو نماز میخونی . نه خودم و نه خانوادم مذهبی یا خشک مذهب نیستم  ولی من این شخص که میگم مشروب میخورن منظورم تفاوتامون 

حرف شما متین ولی من 3 تا برادر دارم و شغلم بیشتر در ارتباط با اقایون من مدینه فاضله نساختم اگه ...

عزیزم ، قطعا باید طرف به دلت بشینه، من خواهر شوهرم خیلی حساس بود الانم 44 سالشه مجرد هست، خواستگار و موقعیت ازدواج همیشه نیست، من با توجه به اطرافم بهتون مشاوره دادم ، منظورم ناراحت کردنتون نبود، اکثرا تو ایران زود ازدواج میکنن یا نی نی سایت اینطوریه ، نمیدونم، چون طرف 18 سالشه تاپیک ناباروری میزنه، عزیزم ان شاالله زودتر یه خواستگار و بخت خوب که به دلت بشینه، بیاد تو زندگیت