2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 36 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما چرا میخوای ردش کنی، عزیزم خانواده صلاح آدم رو میخوان، آدم سالم و کاری و مسئولیت پذیر، الان سخت پیدا میشه، اگر آدم ایده آل گرایی باشیم، هیچوقت زندگی خوبی نخواهیم داشت

خودت از کس دیگه ای خوشت میاد؟! 

شما چرا میخوای ردش کنی، عزیزم خانواده صلاح آدم رو میخوان، آدم سالم و کاری و مسئولیت پذیر، الان سخت پ ...

من شخص دیگه دوست داشتم خاستگاریم امد ولی پدر قبول نکرد و اون اقا هم ازدواج کردن 

ولی این آقای که امدن خواستگاری من از نظر آداب رفتاری در سطح خودم و خانوادم نیست مثلا من دوبار از شغلشون پرسیدم به من میگن نترس گشنه نمیمونی، یا خودشون میگن من مشروب میخورم، یا میگن من ادم مشورطی هستم ولی همون لحظه گفتن فعلا یه صیغه میکنیم تا بیشتر باهم آشنا بشیم و یا لباسی که پوشیده بودن انقدر تنگ بود که نافشون معلوم بود، من خواستگار زیاد داشتم ولی هیچ کدومشون مثل این نبوده پدرم میگه این اشنا خانوادشو میشناسیم و دلایلی که میارم میگن اینا درست میشه خودت میتونی درست کنی 

من شخص دیگه دوست داشتم خاستگاریم امد ولی پدر قبول نکرد و اون اقا هم ازدواج کردن  ولی این آقای ...

عزیزم آب کاش روی اون خواستگار خودت بیشتر پا فشاری میکردی، این چیزهایی که گفتی، منم خوشم نیومد، متاسفانه خانواده ات فقط بعد مادی ایشون رو میبینن، بلاخره نحوه حرف زدن و لباس پوشیدن هم مهمه، سعی کن خودت با کسی آشنا بشی و بیشتر روش پا فشاری کنی

عزیزم آب کاش روی اون خواستگار خودت بیشتر پا فشاری میکردی، این چیزهایی که گفتی، منم خوشم نیومد، متاسف ...

روی اون خیلی اصرار کردم پدرم قبول کرد ولی مادر اون آقا اجازه ندادن 

الان هم پدرم میگه اگه خودت کسیو میخوای ما حرفی نداریم ولی اصرار به این اقا هم دارن 

روی اون خیلی اصرار کردم پدرم قبول کرد ولی مادر اون آقا اجازه ندادن  الان هم پدرم میگه اگه خودت ...

عزیزم من اولش از ظاهر و رفتار شوهرم خوشم نیومد، الان هزار بار خدا رو شکر میکنم انتخابش کردم، سنتون هم دیگه مناسب واسه ازدواج، من شوهرم اولش یه سری رفتاراش ضد حال بود، تیپش رو هم دوست نداشتم، از یکی دیگه خوشم میومد، 14 شب، نماز شب خوندم و از خدا خواستم کمکم کنه، الان خدا رو شکر میکنم، چون شوهرم خیلی انسان هست و به خاطر اینکه زیاد خانم بازی نکرده بود، یه سری کاراش ضد حال بود، بعدا متوجه شدم اون یکی آقا که از نظرم من موجه بود،. بسیار آدم عوضی هست، ،در کل از روی ظاهر و حرف نمیشه واقعیت آدما رو فهمید

عزیزم من اولش از ظاهر و رفتار شوهرم خوشم نیومد، الان هزار بار خدا رو شکر میکنم انتخابش کردم، سنتون ه ...

بله درست میگین ولی اصلا حس خوبی بهشون ندارم  از خیلی نظرا شاید هم خوب باشن  ولی تیکه من نیست 

مثل من نماز میخونم ایشون میخوان شراب بخورن 

به نظر خودم پازل هم نیستیم 

2823
2791
2779
2792