helenaaaaaa مدیر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 626 عنوان توروخدا بیاید بیبی چک | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 34 پست من ظهر بیبی زدم منفی شد تا دو ساعت پیش هم یه خط بود الانکه خشک شده دوتا خط شده من چیکار کنم😭😭😭😭😭 1399/08/20 | 17:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77maryammm عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 3487 باید برم بگیرم توروخدا دعا کن من امشب پریود بشم نباشه باشهههه شماهم دعا كن منم پريود بشممم😢راسي تاپيكاي فبليتوونو ديدم كه نوشته بودين با كاندوم و قرص باردار شدين...ميخواستم ببينم كاندوم پاره شده بود ك اينطوري شد؟ اخه منم با كاندوم رابطه داشتم...ترسيدم ي لحظه اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
helenaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 626 باشهههه شماهم دعا كن منم پريود بشممم😢 راسي تاپيكاي فبليتوونو ديدم كه نوشته بودين با كا ... اره پاره شد ریخت کامل تو فرداش قرص خوردم ولی گرفت شد
helenaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 626 باشهههه شماهم دعا كن منم پريود بشممم😢 راسي تاپيكاي فبليتوونو ديدم كه نوشته بودين با كا ... بعد روز تخمک گذاریمم بود خودم اصلا فهمیدم گرفته
77maryammm عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 3487 اره پاره شد ریخت کامل تو فرداش قرص خوردم ولی گرفت شد اي واااي😖چقد بد... اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
77maryammm عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 3487 بعد روز تخمک گذاریمم بود خودم اصلا فهمیدم گرفته واي اميدوارم براي كسي پيش نياد..من اگر اينطوري بشم و نخوام واقعا احتمال اينكه سقط كنم خيلي زياده..😞 اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-