2777
2789
عنوان

وای از بچهام😭😭😭😭

178 بازدید | 18 پست

زنده باشن کل خونه مون بهم ریختس. یتی در حسرت این موندم که اتاقشون مرتب باشه. همش میریزن و میپاشن. دو ساله وشش ساله هستن. آنقدر اسباب بازی دارن از زمان حاملکیم خریدم براشون کم‌کم. الان همه چیز درهمه تو اتاقشون. 

چیکارکنم. لگوها و اون مولکولای رنگی و قطعات پازل و.... 

واقعا نمیکشم🥴🥴🥴🥴🥴🥴

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر جا بچه هست همینه

پس چرا بعصیا خونشون دستهگله😭😭😭

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

خدارو شکر دخترم مرتبه یعنی از اول نبودا خیلی بهش گفتم بهم ریختگی بده ، وقتی مرتب میکردیم میگفتم ببین چقدر اینجوری اتاقت خوشکله خونمون تمیزه

دیگه الان خودش حساس شده

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

دقیقا مثل منی!!!😂😂😂😂😂

ولی من بیخیالم

آخر شبا با کمک همسرم جمع میکنیم یا اصلا جمع نمیکنیم!!!😃😃😃

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه ها منم دقیقه همین سنن...امروز جمع تکردم گفتم خودت جمع کن یه قسمت کوچیکا جمع کرد که تو کلاس آنلاین تمیز باشه  

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

من دیگه خسته شدم. انرژیمو میگیره این کارشون

پس چرا بعصیا خونشون دستهگله😭😭😭

بشینین کنارهم. بگو بیاین وسایل باهم جمع کنیم اینم یه بازیه و ازین حرفا

کم کم یاد میگیرن. اعصاب خودتو خرد نکن.

ایشالله خدا یه خونه ی گنده بت بده. خونه ای که مال خودت باشه

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین حایل...