2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هی 

به نظرم ردش کن

حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨

درمان قطعی نداره

ولی میتونی مراقبت کنی که تو نگیری

و دارو مصرف کنه رفع میشن

ولی تو بدنش میمونه

خودش گفت؟ ⁦🤦🏻‍♀️⁩

من لره لرستانم  (خرم آباد) با من به زبون دیگه ایی صحبت کنین متوجه نمیشم ⁦❤️⁩یکی از کاربرای نسبتا قدیمی هستم 😁ولی نمیگم کدوم کاربرم😝 
نه درمان نداره.درصورتی میگیری ک قبلا رابطه داشته باشی

انقد قاطع نگین لطفا

راه اصلیش رابطه است ولی راه های دیگه ایی ام داره

من لره لرستانم  (خرم آباد) با من به زبون دیگه ایی صحبت کنین متوجه نمیشم ⁦❤️⁩یکی از کاربرای نسبتا قدیمی هستم 😁ولی نمیگم کدوم کاربرم😝 
انقد قاطع نگین لطفا راه اصلیش رابطه است ولی راه های دیگه ایی ام داره

واقعا امکانش هست از جایه دیگه ای مبتلا شد

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
واقعا امکانش هست از جایه دیگه ای مبتلا شد

بله ولی خیلی کمه

ولی غیر ممکنم نیست

لباس آلوده

استخر

مایه منی مرد(خوده مردم نداشته باشه)

سرویس بهداشی

نه نگفت فقط گفت چنتا ریزه تعدادش زیادش نیست

باید نوعش رو بدونی

زیاد یا کم بودنش چندان مهم نیست

2790
2823
2791
2779
2792