2777
2789

وای خدا متنفرم از این جوشای قرمز گنده هیچی فقط باید تخمه و کاکاعو و آتآشغال نخوری که جوش نزنی

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط راکوتان این مدل جوش رو ریشه کن میکنه

ببخشید ی سوال راکوتان پماده یا قرص؟

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
خیلی ممنون    

من خودم یه مدت خیلی ازاین جوشا میزدم رفتم دکتر خوب شدم الان خییلی کم پیش میاد دربیارم الان یدونه رو گونم دراومده وقتی جوش میزنم دلم میخواد بمیرم اه

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
بله منم سوالم همینه

اصلا راکوتان ندین بهشا اولا راکوتان قرصه خیلیی قوی و مر عوارضیه که حتما متخصص پوست بعد یه سری آزمایشات تجویز می کنه اونم اگه واقعا راهی نباشه وتازه هر ماه باید دوباره یه سری آزمایشات انجام داد پس به راکوتان کلا فکر نکنین مخصوصا تو سن ۱۳ سالگی 

و اینکه بهتره برید پیش یه دکتر چون این جوشایی که میگید شما من دیدم یکی از اقوام داشتن خیلی زود خوب میشن و شایدم واسه دوران بلوغ باشن اصلا 

اصلا راکوتان ندین بهشا اولا راکوتان قرصه خیلیی قوی و مر عوارضیه که حتما متخصص پوست بعد یه سری آزمایش ...

نه آخه ی مدت خیلی خوب شده بود جوشی نداشت الان باز...

نه آخه ی مدت خیلی خوب شده بود جوشی نداشت الان باز...

میدونم چی میگید ۱۳ سال که خب کلا سنه بلوغه این جوشا خیلی پیش میان من خودم همین الانشم درگیر این مسالم و کلا زیر نظر دکترم با اینکه ۲۲ سالمه جدیدا هم این طوری شد اما خب دکتر گفت ۱۵ درصد بد شانس میشن و این چیزا واسشون پیش میاد اکثر دارو ها هم واسه ۱۵ سال به بالان  نگران نباشید اگر دیدین خیلی زیاد شدن برید دکتر خیالتون راحت تره یا یه اپلیکیشن هست به اسم دکتر ساینا هزینشم خیلی کمتره واسه این دوران کرونا هم خیلی خوبه می تونن راهنماییتون کنن عکس جوشاشم بفرستید جواب میدن بهتون