ماجرا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 387 عنوان خارج از رحم 143 بازدید | 18 پست سلام خانما اگه کسی تجربه بارداری خارج رحم داشته توضیح بده لطفا کامل باشه خواهشا 1399/08/20 | 13:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرحنازبابا عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 699 کامل 🤔 هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
فرحنازبابا عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 699 خوب الان تشخیص دادن برات؟؟؟ هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
فرحنازبابا عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 699 من سال ۹۴ خارج رحم بودم بچه دومم هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
ماجرا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 387 از همون اولش منظورمه من ۱۵ روز از پریودم گذشت رفتمدبتا دادم ۲۱.۷ بود جواب بتام چون فکر میکردم باردارم ۸ آبان زمان پریودم بود اما امروز پریود شدم . نگرانم که نکنه خارج از رحمه
فرحنازبابا عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 699 تا جایی من میدونم درد داره منم چون درد داشتم فهمیدم هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
ماجرا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 387 خوب الان تشخیص دادن برات؟؟؟ ن کسی تشخیص نداده من نگرانم . کیستم ندارم چون قبل اقدام ب بارداری سونو واژینال رفتم و دکترم گفت هیچ مشکلی ندارم
فرحنازبابا عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 699 نمیدونم بتات که خیلی کم بوده هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
ماجرا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 387 تا جایی من میدونم درد داره منم چون درد داشتم فهمیدم منم درد دارم اما درد عادی پریودمه درد خاصی ندارم
ماجرا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 387 نمیدونم بتات که خیلی کم بوده تو خارج رحم بتا بالا میشه؟
فرحنازبابا عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 699 من دو قلو بود ۷ هفته فهمیدم بتام ۲۰۰۰ بود هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
فرحنازبابا عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 699 من تو اقدام بودم یه بار بتام یکم بالا بود ولی پریود شدم دنبالشم نرفتم هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
ماجرا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 387 من دو قلو بود ۷ هفته فهمیدم بتام ۲۰۰۰ بود مندیه دوست داشتم اونم خارج رحم بود که بتاش ۵۰۰ بود اما بتای من مشکوک ب بارداری بود اما بتزمنگرانم
فرحنازبابا عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 699 ببین عزیزم من خیلی دیر فهمیدم بتام بالا بود از روی بتا نمیدونم ولی من چون درد داشتم فهمیدم درده در حد مرگ خیلی شدید دکترم فقط باسونو ( داخلی ) تشخیص میدن من از روی تجربه خودم گفتم شما باید با یه متخصص صحبت کنی هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.