2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واکسن 18ماهگی رو یکی به دست میزنن یکی به پا،روز اول کمپرس سرد بزار و فردا کمپرس گرم

گر نداری دانش ترکیب رنگ                                       بین گل ها، زشت یا زیبا مکن                                    خوب دیدن، شرط انسان بودن است                           عیب را، در این و آن پیدا مکن
واکسن 18ماهگی رو یکی به دست میزنن یکی به پا،روز اول کمپرس سرد بزار و فردا کمپرس گرم

نزدن عزیزم،یکی دست راست یکی دست چپ،قطره فلج اطفال خوراکی هم دادن

دنیام دخترم

خیلی مراقب تبش باش و حتما قطره استامینوفنش رو سر ساعت بده حتا اگه به نظرت تب نداره چون ممکنه داخلی تب کنه

گر نداری دانش ترکیب رنگ                                       بین گل ها، زشت یا زیبا مکن                                    خوب دیدن، شرط انسان بودن است                           عیب را، در این و آن پیدا مکن
نزدن عزیزم،یکی دست راست یکی دست چپ،قطره فلج اطفال خوراکی هم دادن

من هر دوتا پسرم دست و پا زدن،پسر دومم مرداد 18ماهش شد و براش زدم،قطره هم بله میدن

من هر دوتا پسرم دست و پا زدن،پسر دومم مرداد 18ماهش شد و براش زدم،قطره هم بله میدن

نمیدونم والا اینجا میگن خیلی وقته اجازه نداریم توپا بزنیم راست و دروغش نمیدونم

دنیام دخترم
نمیدونم والا اینجا میگن خیلی وقته اجازه نداریم توپا بزنیم راست و دروغش نمیدونم

باید توی عضله تزریق بشه عزیزم شاید دست بهتر باشه و جدیدتر،مهم اینه که مراقبش باشی عزیزم چون خیلی واکسن حساسیه

باید توی عضله تزریق بشه عزیزم شاید دست بهتر باشه و جدیدتر،مهم اینه که مراقبش باشی عزیزم چون خیلی واک ...

دست وپا یعنی فرق نداره؟نگران شدم،میگن پا خیلی بچه آذیت میشه چون تو سن بازیگوشیه برا همین دست میزنین

دنیام دخترم
دست وپا یعنی فرق نداره؟نگران شدم،میگن پا خیلی بچه آذیت میشه چون تو سن بازیگوشیه برا همین دست میزنین

نه عزیزم نگران نباش مسلما مرکز بهداشت اطلاعات دارن در مورد تزریش و سر خود کاری انجام نمیدن