2777
2789
عزیزم من نمره چشمم از 10 8 هست عمل میکنن یکی هم 9 میخوام بدونم باید چقدر باشه واسه عمل کردن؟؟

اره گلم درسته عمل میکنن از من میشنوی حتما عمل کن راحت میشی بخدا

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من به خودم فوش میدادم چرا زودتر نرفتمممممم

منممم.توام موقع عمل استرس داشتی.من فکرکردم درد داره .نداشت اصلا 

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
اره گلم درسته عمل میکنن از من میشنوی حتما عمل کن راحت میشی بخدا

خیلی خسته شدم تو خونه هم عینک نمیزنم باید مدام چشمامو جمع کنم تا بتونم یه چیز و بخونم 

وخدایی که نگه داشت دلم را از غم .......;وانگهی گفت کمی صبر و مدارا تا دم........🌼🌼
منممم.توام موقع عمل استرس داشتی.من فکرکردم درد داره .نداشت اصلا 

اره

آدم حس خاصی داره ولی درد نداره فقط چون چشمو باز میکنه به هر حال یه جوریه

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
خیلی خسته شدم تو خونه هم عینک نمیزنم باید مدام چشمامو جمع کنم تا بتونم یه چیز و بخونم 

چرا خودتو اذیت میکنی اگه پول داری عمل کن .

اره آدم حس خاصی داره ولی درد نداره فقط چون چشمو باز میکنه به هر حال یه جوریه

فقط اون لحظش ک چشم میشورن🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چرا خودتو اذیت میکنی اگه پول داری عمل کن .

پولشو دارم همتم کمه 

واینکه دوتا بچه مدرسه ای دارم 

کلاس ها هم که انلاین شده چطوری برم عمل وقتی باید مدام تو گوشی باشم

وخدایی که نگه داشت دلم را از غم .......;وانگهی گفت کمی صبر و مدارا تا دم........🌼🌼
پولشو دارم همتم کمه  واینکه دوتا بچه مدرسه ای دارم  کلاس ها هم که انلاین شده چطوری برم ع ...

میتونی خیلی عمل راحتیه خیییییلی بیشتر از چیزی که فکرشو کنی

فقط سه روز تحمل کن تو گوشی نرو

بعدش حللله

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️

من پیش دکتر صفاپور عمل لیزیک چشم انجام ادم و خیلی عمل خوب و راحتی داشتم. شماره تماس و آدرس پزشکمو هخم میذارم اینجا براتون :
شماره تماس: 22794802 021

آدرس : پاسداران، گلستان سوم، تقاطع پایدار فرد، ضلع شمال شرقی، پلاک ۵۳، طبقه دوم، واحد ۱۱