2777
2789

خانومای گل لطفا بگین واسه خودتون وقت میذارین چی کارایی میکنین؟ چطور خودتونو شاد میکنین ؟ چطور به پوست و موی و اندام خودتون می رسین ؟ اونایی که بچه کوچیک دارن چطور با وجود بچه برنامه ریزی میکنن تا به خودشون هم برسن؟ چطور همیشه سرحالین ؟  اگه از محصول خاصی هم استفاده میکنین که راضی هستین معرفی کنین لطفا؟؟

فقط هر روز میرم حموم و موهام میبافم و یه ارایش ملایم 

لباسامم خاص نیستن ولی همیشه ست میپوشم رنگارنگ نمیپوشم 

و پیاده روی میرم 

همین 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

٧صبح پاميشم مثل جوجه هاي مريض ميرم سركار

٥ ميرسم خونه 

له و لورده

ميخوابم و گوشي بازي

هفته اي دوبار وقت كنم برم حموم و شايد هفته اي سه بارم موهامو شونه كنم.

حقوقمم مياد تو كارتم انباشته ميشه

نه وقت خرج كردنشو دارم نه ذوقشو نه حوصلشو

ايزي ايزي تامام تامام

مثل# من نباشيد

ورزش میکنم مدیتیشن 

در هفته یک روز میفتم ب جون پوستم و پاکسازی میکنم 

هرشب دمنوشمو میخورم بعد میخوام 

ی وقتا ک بی حوصله ام همه چیزو میذارم کنار‌ چایی دم میکنم میشینم لب پنجره کتاب میخونم 🤗

اینجوری حال خودمو خوب میکنم چون هر چیزی خیلی زود تو روحیم اثر میذاره و استرسیم

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

من یه بچه 7 ماهه ی غررو دارم میزارمش تو روروک باهاش حرف میزنم کارای خونمو میکنم دنبال جارو برقی میکشونمش برای ورزش هم آهنگ میزارم میرقصم براش حلقه میزنم کیف میکنه رژیم دوران شیردهی هم گرفتم 

برای صورتم آبرسان سوپکس میزمم شباهم گلابو زعفرون اسپری میکنم ب صورتم بعد حمامم ب موهام روغن نارگیل میزنم همین 

امضا ندارم🙂اثر انگشت میزنم🤭

من دو روز در میون حموم میرم

چون موهام تا زانوهامه خیلی بهشون میرسم

گاهی توی آب برنج میشورمشون

گاهی موهامو فر میکنم گاهی صاف گاهیم شینیون خیلی ساده و عروسکی گاهی دوگوشی

به صورتم و بدنم بعد از حموم و مخصوصا بعد از اصلاح پودر بچه میزنم

لباسای تمیز همیشه تنمه

گاهی یه آرایش ملایم تو خونه میکنم

به پوستم گلاب رقیق شده با آب میزنم

به زبان آفتابگردان ها سخن میگویم، من یک گفتاردرمانگرم🌻 پروفایل رنگ چشم خودمه💛
من ناهارو حذف کردم هفته ای دو بار کوهنوردی میکنم و زینک پلاس میخورم....پیاده روی هم گاهی،لیزر ه ...

زینک برا چی خوب ه

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
من کلی به پوستم رسیدم موهای بدنمو لیزر میرم خط مژه خط لب ابرو میکرو دماغ عمل.ولی تا خدادادی خوشگل نب ...

پشیمون نیستی خط لب و ابرو کرد ی

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏