2777
2789
عنوان

لیزر مو زائد

231 بازدید | 33 پست

پوستم گندمیه. میخوام کل بدنمو لیزر کنم. نمیدونم از چه دستگاهی استفاده کنم. دایود بهتره یا الکساندریت کندولا؟ 

هر دو شون پوست رو روشن میکنن؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الکس کندلا که بهترین دستگاه هس ولی رو پوست‌های روشن خیلی خوب جواب میده 

حتما مشاوره برو قبلش خودشون کاملا راهنمایی میکنن

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏
الکس کندلا که بهترین دستگاه هس ولی رو پوست‌های روشن خیلی خوب جواب میده  حتما مشاوره برو قبلش خ ...

منم همین رو شنیدم 

پوستم گندمیه

شنیدم اکس کندلا موی کرکی رو از بین نمیبره 

درسته؟ 

منم همین رو شنیدم  پوستم گندمیه شنیدم اکس کندلا موی کرکی رو از بین نمیبره  درسته؟

نه اولش که از بین میبره ولی بعدش ضخیم‌تر در میاد

من الان با همین دستگاه دارم انجام میدم 

گفتن کلا هیچوقت موهای کرکی رو لیزر نکنید چون بدتر میشه

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏
نه اولش که از بین میبره ولی بعدش ضخیم‌تر در میاد من الان با همین دستگاه دارم انجام میدم  گفتن ...

گلم میشه ی توضیح کلی ب من بدید ک الان چند جلسه داری انجام میدی و بعد چند روز موهات شروع ب ریزش کردو ....

میشه رنگ پوستت. ن رو بگید؟  هزینه هر جلسه چقدره؟

روشنه عزیرم

کل بدن جلسه ای هفتصد حدودا

البته دو ماه یک بار هست