2821
2789

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_2  

نی نی یار جون بیا جم کن کاربر مامان کوچولو یا آقا محمود رو دهن ملتو صاف کرده

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما این کاربر یه ادم خیلییی حساسیه خودش تو تاپیکاش وقتی خواسته سوال بپرسه خیلی محترمانه جلو اومده همینجورم از بقیه انتظار داشته اگرم کسی کمکش کرده کلی ازش تشکر کرده ولی خب توی هر تاپیکی‌ممکنه یه سریا بیان بگن مردی یا از ادم انتقاد کنن این کاربر ب هرچیزییییی واکنش نشون میده یعنی اگر حرف بدی هم نزنی حتی استیکرت بد باشه ناراحت میشه و سریع میره تو فاز نفرین و... واقعا کارش بد بوده ولی تا وقتی بقیع باهاش خوب بودن بهش تهمت نزدن ایشونم چیزی نگفته، ولی نبایدم نفرین کنه نفریناشو بزاره کنار کاربر خوبی میشه

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              
خانوما این کاربر یه ادم خیلییی حساسیه خودش تو تاپیکاش وقتی خواسته سوال بپرسه خیلی محترمانه جلو اومده ...

اصلا هم محترم نیس سروین هم باهاش درست حرف زدکم مونده بود سروینو خفه کنه احمق

😑کاربریه چهارممه 😑۶ساله اینجا عضوم😍
خانوما این کاربر یه ادم خیلییی حساسیه خودش تو تاپیکاش وقتی خواسته سوال بپرسه خیلی محترمانه جلو اومده ...

اصلا تاپیک هاشون خوب نبود

و اینکه نباید هراتفاقی میفته اینطور واکنش نشون بدن 

سادیسم داره. در آرامش تمام داره همه رو آزار میده. همش داره تاپیک دروغ میزنه و بقیه رو ناراحت میکنه بعضیا فکر میکنن چون مجازیه خدا نمیبینه و بی پاسخ میذاره