2777
2789
عنوان

معنی شعر

578 بازدید | 8 پست

ما ز آغاز وز انجام جهان بی خبریم

اول و آخر این کهنه کتاب افتاده است

خدایا...خودت رو از من نگیر..هرکی بخاطر این کاربری یاد می می ناز عزیز افتاد واسشون صلوات بفرسته لطفا:)❤ امیدوارم تمام کاربرانی که از یک تاریخی به بعد دیگه خبری ازشون نشد..و دیگه تاپیک نزدند..حالشون خوب باشه و اونقدر غرقِ خوشبختی شدند که نی نی سایتو به فراموشی سپردن❤ اُمیدوارم بتونم کاربری با شخصیت و مهربون همچون می می نازِ عزیزم باشم:) دوستتون دارم..امیدوارم حالِ دل تک تکتون همیشه خوب باشه❤

یعنی ما از اول و اخر جهان بی خبر هستیم. این جهان مثل کتاب کهنه ایه ک اول و اخرش از قلم افتاده و یا پاره سده. یه داستلن بی اغاز و بی سرانجام. البته کتابه اغاز و سرانجام داره ولی خواننده بهش دسترسی نداره. یعنی ما

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ما از اول و اخر جهان بی خبر هستیم. این جهان مثل کتاب کهنه ایه ک اول و اخرش از قلم افتاده و یا پ ...

خیلی ممنونم

خدایا...خودت رو از من نگیر..هرکی بخاطر این کاربری یاد می می ناز عزیز افتاد واسشون صلوات بفرسته لطفا:)❤ امیدوارم تمام کاربرانی که از یک تاریخی به بعد دیگه خبری ازشون نشد..و دیگه تاپیک نزدند..حالشون خوب باشه و اونقدر غرقِ خوشبختی شدند که نی نی سایتو به فراموشی سپردن❤ اُمیدوارم بتونم کاربری با شخصیت و مهربون همچون می می نازِ عزیزم باشم:) دوستتون دارم..امیدوارم حالِ دل تک تکتون همیشه خوب باشه❤
اسمی که انتخاب کردی جالب نیس

من درمورد اسمی که گذاشتم نظر نپرسیدم🌹

موفق باشید دوست عزیز

من دلم خواست نظر بدم

منم دلم خواست این اسمو بزارم🙂

الهم صل الله محمد وآل محمد

اینجاارث پدر کسی نیست سایت عمومیه اون کاربرعقده ای که تندتندنی نی یاربرام تگ میکنی هروقت عقدهات خالی شدبگولطفا منوتگ نکنید واسه درس یه کاربرعقده ای هست دنبال حاشیه واسه منه