شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 عنوان سونو ان تی 59 بازدید | 7 پست عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 1399/08/20 | 11:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 بچه هاخواهش می کنم اگه میدونید بگین جوابش خوبه یا نه عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
دنیز_جوون عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1130 عزیزم خوبه خداروشکر ضربان قلبش ۱۷۱از این ببعد رفتی سونو از دکترش بپرس خوبه همه چی یا نه من میرم انقد میپرسم 😂😂 💚💚خدایا جز تو پناهی ندارم پسرمو بتو سپردم💚💚
دنیز_جوون عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1130 به دکترتم حتما نشون بدهعکس دوم واضح نیست 💚💚خدایا جز تو پناهی ندارم پسرمو بتو سپردم💚💚
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 به دکترتم حتما نشون بده عکس دوم واضح نیست عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 عزیزم خوبه خداروشکر ضربان قلبش ۱۷۱ از این ببعد رفتی سونو از دکترش بپرس خوبه همه چی یا نه& ... من چیزی نپرسیدم خیلی فقط گفتم سالمه وجنسیتش چیه که نگفت گفت 18هفتگی که اومدی بهت میگم عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
دنیز_جوون عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1130 من چیزی نپرسیدم خیلی فقط گفتم سالمه وجنسیتش چیه که نگفت گفت 18هفتگی که اومدی بهت میگم عدد انتی و ضربان قلبش خوبهبقیشو متوجه نشدم دکترت نشون بدی میگه 💚💚خدایا جز تو پناهی ندارم پسرمو بتو سپردم💚💚