2777
2789
عنوان

راهکار

60 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها 19سالمه و من تو رشته دامپزشکی ـثبت نام کردم اما شهریش خیلـــــی زیاد و اگه نتونم پولشو جور کنم یا رشته روانشناسی یا حسابداری میرم ...

منشی سالن زیبایی شدم واصلاح کارم ..

بنظرتون چه کاری انجام بدم که که بتونم حداقل نصف شهریمو خودم جور کنم؟لطفا حتما جواب بدین..

پ ن :تزیینات عروس ،ویترای ،نقطه کوبی هم بلدم اما مشتری ندارم و نمیتونم از اینا کسب درآمد کنم .

لطفا یه راهکار بدین بهم

اِلــهـــي نِـــگــآهـــــے💜

اگه می خوای کاری رو خودت شروع کنی ب نظرم؛ 

اول بگرد ببین کدوم مهارت بازار کار بهتری داره بعد طبق شرایط و وضعیت خودت انتخاب کن. و اینکه حتما ب این دقت کن ک کجا ها بیشتر می تونی بفروشی. 

بعد اگه تبلیغات خوبی هم داشته باشی اثر گذاره. 

ولی اگه چیزی می خوای درست کنی و بفروشی قبلش حتما ب بودجه ات و فروشش و اینا خوب دقت کن. 

کوتاه ترین دعا برای بزرگ ترین آرزو...! :)))                 [الهم عجل لولیک الفرج]

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=163568368]خود دانشگاه وام میده قسط بندی هم می کنند کرونا هست وگرنه خود دانشگاه بری کاردانشجویی ام هس[/QUOTوام نمیخوام بگیرم میخوام یه شغل دیگه داشته باشم که درامد داشته باشه با این اوضاع کرونا اصلا مشتری نیس

اِلــهـــي نِـــگــآهـــــے💜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز