2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره خیلی بد حرف زد انگار عکس اونو گذاشتم حالم خوب نبود گفتم حالا عکس خودمو بذارم فکرم عوض شه 

یه شب پدر منو در آوردن به گریه کردن انداختن بخدا بس ک اعصابمو خرد کردن از دفترچه بیمه بابامم عکس گذاشتم بگم کارمند بانکه میگفتن دروغ میگی

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
خدا حفظتون کنه منم سی سالمه, ابروهام خیلی کم پشته مال شما ماشالاخوب بود البته همه ی ابروهای امشب خوب ...

عزیزم من از وقتی کرونا اومد آرایشگاه نرفتم برای همین ابروهام بهتر شد آرایشگرها بلدن ابرو رو نازک کنن و سروتهش روبزنن

خیلی ممنون امیدوارم خدا پسر شمارو هم حفظ کنه عزیزم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عه عزیزم ماشالله چشمای ناز خودت بود؟ فک کردم مث خواهرم از نرم افزار استفاده کردی قسمت میکاپش...ماشال ...

عزیزم همون نرم افزاره خب دقت میکردی افکته لنزه دقیقا رو مردمکش نبود🙄

@ناز_ترکیده  

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
2828
2791
2779
2792