2821
2789
67 هستی؟ من 68❤️❤️❤️😘

❤😘

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرسی گلم نه یه پسر 9 ساله دارم آذر بیاد میشه 32 سالم

خدا حفظتون کنه منم سی سالمه, ابروهام خیلی کم پشته مال شما ماشالاخوب بود البته همه ی ابروهای امشب خوب بود!! باهات همزادپنداری کردم

توکلت علی الحی الذی لا یموت
منم بزااارمممممم

بزار

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
دیگه چراغی خاموش کردم فردا میذارم😂

عه عزیزم ماشالله چشمای ناز خودت بود؟ فک کردم مث خواهرم از نرم افزار استفاده کردی قسمت میکاپش...ماشالله ....دقیقا عین اون نرم افزاری هست ک خواهرم میزنه..ایول 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
عه عزیزم ماشالله چشمای ناز خودت بود؟ فک کردم مث خواهرم از نرم افزار استفاده کردی قسمت میکاپش...ماشال ...

نه عزیزم چشم خودم نیست لنزه چون چشمم ضعیفه تا وقتی بیدارم میذارم 

نه عزیزم چشم خودم نیست لنزه چون چشمم ضعیفه تا وقتی بیدارم میذارم 

بهت میاد خیلی زیاد...ماشالله گلم 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...