2777
2789
عنوان

چندشخصیتی ام؟

77 بازدید | 9 پست

خانمهامن توی خونه با بچم وشوهرم اخلاقم یه جوره مثلا پایه ام وروی واقعی خودمو دارم توجمع خانواده همسرم یه جور دیگه ام ،توجمع مهمانای همسرم وفامیلاشون یه جور دیگه ام ،،مثلا دلم میخواد توهمه جا یه طور باشم یه رو داشته باشم مثلا یکی راحته منم باهاش راحتم یکی معذبه منم کنارش معذب میشم توخونه شوهرمو خیلی صمیمی صدا میکنم اما توجمع خجالت میکشم وکمتر عزیزم صداش میکنم،چرا من اینطوریم بنظرتون مشکلی دارم یا شماهم همینطوری هستید مثلا توی جمع حرفی که ناخوشایند یکی بهم بزنه زیاد نمیتونم دفاع کنم میگم مثلا منظوری نداشته وبا یه خنده ردش میکنم خیلی خوبم ولی همش اذیت میشم دیگران خیلی اذیتم میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی هستی

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂