2777
2789
عنوان

خواستتو بگو من دعات میکنم گلی💙😍

393 بازدید | 93 پست

سلام دوستای گلم 

حس خوبی میگیرم از این کار

باور دارم حاجت هامون مستجاب میشه🌹

دوستای گلم  خواسته تونو بگین براتون پنج تا صلوات میفرستم و لایک میکنم وقتی براتون فرستادم 💛

درعوضش ی صلوات واسه رسیدن ب عشقم بفرستین

مرسیتون💙😍

مامان بزرگم میگفت توجه آدمارو از رو کاراشون بفهم نه حرفاشون‌،نگاه کن ببین اولویت چندم آدمایی تا یهو به خودت نیای ببینی تمام خودتو گذاشتی وسط درحالی که هیچوقت مهمترین نبودی،میگفت به خودت احترام بزار تا بهت احترام بزارن!میگفت مثل ما نباش انقد بودیم که بودنمون به چشم نمیاد دیگه :)! تیکر همینجوریه.. برای رسیدن ب چیزی ک میخوام بدونم چقدر زمان میبره :) در ضمن تیکر سالگردمونم هست :)❤ تیکر ششمین سالگرد دوستیمون :)🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کن یه مسابقه هست جایزشو ببرم 🥰

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

دعا گن واسه من و خانوادم 

غم نبود داداشم سنگینه🖤

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

امضامو بخونید بدجور محتاجدعا هستم

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره 

شوهرم کارش درست بشه

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡
طلاقم

چرا عزیزم 

دعا میکنم زندگیت بهترشه و غرق در ارامش باشی

مامان بزرگم میگفت توجه آدمارو از رو کاراشون بفهم نه حرفاشون‌،نگاه کن ببین اولویت چندم آدمایی تا یهو به خودت نیای ببینی تمام خودتو گذاشتی وسط درحالی که هیچوقت مهمترین نبودی،میگفت به خودت احترام بزار تا بهت احترام بزارن!میگفت مثل ما نباش انقد بودیم که بودنمون به چشم نمیاد دیگه :)! تیکر همینجوریه.. برای رسیدن ب چیزی ک میخوام بدونم چقدر زمان میبره :) در ضمن تیکر سالگردمونم هست :)❤ تیکر ششمین سالگرد دوستیمون :)🤍