2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

102 بازدید | 5 پست

▪️کاپ قاعدگی چیست؟

کاپ قاعدگی یه وسیله سیلیکونی و مخروطی شکل هست که وارد واژن میشه و خون قاعدگی داخل اون میریزه ، با استفاده از کاپ شما نیازی به نوار بهداشتی ندارید

▪️چطوری استفاده میشه؟

بعد از چند ساعت باید به حالت مناسب (معمولا حالت نشستن توالت ایرانی) اون رو خارج کرده و خون رو تخلیه کنید ،سپس با شستن کاپ با آب سرد سپس با آب گرم و تکاندن آن ( بدون خیسی) دوباره از آن استفاده کنید

▪️ممکنه از بدن خارج بشه؟یا در بدن گم بشه؟

کاپ قاعدگی ممکن نیست از  سوراخ دهانه رحم که خیلی کوچک هست رد بشه

اگر عفونت واژینال نداشته باشید ، اگر درست قرار بدین، اگر کاپ را با شوینده کرمی یا لیز نشسته باشید ، اگر مراقب باز بودن سوراخ های روی کاپ باشید ، خارج نمیشه

▪️کاپ قاعدگی در دوسایز ۱ و ۲ هست که روش شناسایی سایز هم خدمتتون میگم

▪️چه زمانی کاپ رو خارج کنیم؟

بستگی به مقدار خون ریزی شما داره ، اگر خون ریزی معمولی و سبکی دارین روزهای اول پریود هر ۴ ساعت تخلیه کنید حتی اگر پر نشده باشه

معمولا تا ۸ ساعت نهایتا توصیه میشه

▪️عمر هر کاپ قاعدگی تا ۱۰ سال هست

▪️روش های مختلفی هم برای قرارگیری کاپ وجود داره ( تصاویر و‌یدیو‌ آموزش رو میتونید جستجو کنید)

▪️یه مورد مثبت هم زباله های بهداشتی کمتر تولید میشه و محیط زیست تمیزتر خواهد ماند

🌸امیدوارم جواب سوالاتتون رو گرفته باشید

حتما راجع به سایز کاپ هم مینویسم. 

شما تجربه تون از کاپ قاعدگی چیه؟ خوبه یا بد؟ 

اگر سوالی هست بپرسید🌸

من خریدم

احتمالا فردا پریود میشم استفادا میکنم واسه اولین بار

یه بار امتحان کردم داخل بدنم باز نمیشد گفتن چون پریو تبودم و دهانه واژن لیز نبوده این مشکل پیش اومده

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز