2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

102 بازدید | 5 پست

▪️کاپ قاعدگی چیست؟

کاپ قاعدگی یه وسیله سیلیکونی و مخروطی شکل هست که وارد واژن میشه و خون قاعدگی داخل اون میریزه ، با استفاده از کاپ شما نیازی به نوار بهداشتی ندارید

▪️چطوری استفاده میشه؟

بعد از چند ساعت باید به حالت مناسب (معمولا حالت نشستن توالت ایرانی) اون رو خارج کرده و خون رو تخلیه کنید ،سپس با شستن کاپ با آب سرد سپس با آب گرم و تکاندن آن ( بدون خیسی) دوباره از آن استفاده کنید

▪️ممکنه از بدن خارج بشه؟یا در بدن گم بشه؟

کاپ قاعدگی ممکن نیست از  سوراخ دهانه رحم که خیلی کوچک هست رد بشه

اگر عفونت واژینال نداشته باشید ، اگر درست قرار بدین، اگر کاپ را با شوینده کرمی یا لیز نشسته باشید ، اگر مراقب باز بودن سوراخ های روی کاپ باشید ، خارج نمیشه

▪️کاپ قاعدگی در دوسایز ۱ و ۲ هست که روش شناسایی سایز هم خدمتتون میگم

▪️چه زمانی کاپ رو خارج کنیم؟

بستگی به مقدار خون ریزی شما داره ، اگر خون ریزی معمولی و سبکی دارین روزهای اول پریود هر ۴ ساعت تخلیه کنید حتی اگر پر نشده باشه

معمولا تا ۸ ساعت نهایتا توصیه میشه

▪️عمر هر کاپ قاعدگی تا ۱۰ سال هست

▪️روش های مختلفی هم برای قرارگیری کاپ وجود داره ( تصاویر و‌یدیو‌ آموزش رو میتونید جستجو کنید)

▪️یه مورد مثبت هم زباله های بهداشتی کمتر تولید میشه و محیط زیست تمیزتر خواهد ماند

🌸امیدوارم جواب سوالاتتون رو گرفته باشید

حتما راجع به سایز کاپ هم مینویسم. 

شما تجربه تون از کاپ قاعدگی چیه؟ خوبه یا بد؟ 

اگر سوالی هست بپرسید🌸

من خریدم

احتمالا فردا پریود میشم استفادا میکنم واسه اولین بار

یه بار امتحان کردم داخل بدنم باز نمیشد گفتن چون پریو تبودم و دهانه واژن لیز نبوده این مشکل پیش اومده

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز