2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت خانوما لطفا بیاین

82 بازدید | 14 پست

سلام خانوما کسی بوده ک تو سونوی غربالگری دوم بهش گفته باشن ۹۵ درصد دختره ولی بعد بفهمه پسر بوده؟؟

امروز من رفتم ولی گف پاهاشو باز نمیکنه ببینم دقیق ولی ۹۵ درصد دختره تو سونوی غربالگری اولم دکترم سونو کرد گف پسره  بنظرتون چقد میتونه دقیق باشه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما پاهاشو باز نکرده میگی شاید اشتباه باشه بستنی میخوردی واست بندری میرقصید😁

واقعا؟؟باقلوا خوردم حسابی ولی تاثیری نداشت .فشارم خیلی پایینه برا همون بچه هم زیاد جنب و جوش نداره

من بودم یبتر دیگه میرفتم جای دیگه

عزیرم شما ازمایش تعیین جنسیت دادی؟؟؟

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
بله داذم

میشه بگی کجا دادی و هزینش چقدر بود؟؟؟البته اگه تهرانی

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
عزیژم ازمایشگاه مندل دادم هزینش۶٠٠ سرچ.کنن ادرس دقیقش میاد

خیلی ممنون جواب دادی 😍