سلام بچه ها.تورو خدا یه راهکار خوب بدین برای خواب دخترم.الان دو ماهونیمه اش هست.شب ساعت مثلا ۱ یا ۲ میخوابه صبحم ده اینا بیدارمیشه.نه روز میتونم استراحت کنم نه غروب به بعد.به هیچ کاری نمیرسم.بعضی وقتا یه دستشویی ببخشید نمیزاره برم .خیلی خسته ام.احساس افسردگی بهم دست داده
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
عزیزم دختر منم دو ماهشه شب از ساعت ۱۱بیداره تا ۶صبح بعد از ظهر هم وقت خواب من بیدار میشه بقیه روز رو میخوابه ولی من چون یه پسر ۵ساله همدان م روزا نمیتونم بخوابم
من شبا تا ۳میشستم از اونور ۸صبح بیدار بودم باز تا شب
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم
[QUOTE=163525902]پیر منم همین حدوده خوب میخوابه که ! الان مشکلت چیه دقیقا ؟[/QUOTعزیزم صبح که بیدارمیشه تا اون یک دو شب اصلا نمیخوابه .هیچ کاری نمیتونم بکنم .برای این ساعتو گفتم مشکل دارم.
[QUOTE=163525902]پیر منم همین حدوده خوب میخوابه که ! الان مشکلت چیه دقیقا ؟[/QUOTعزیزم صبح که ...
پسر من هر یکساعت یکبار بیدار میشد هم شیر میخورد هم خیس کرده بود ، الان شبا خودم عمدا ساعت ۱۱ پوشکشو عوض میکنم و باهاش بازی میکنم که خسته بشه ۱۱ و نیم بهش شیر خشک میدم که طولانی تر سیر بمونه ، بین ۱۱ و نیم تا ۱۲ میخوابه صبح بین شیش تا ۸ بدار میشه سعی نیکنم اگر قبل از ۸ باشه با پستونک آرومش کنم ولی لجبازش نکنم یعنی پستونکو میدم ولی نمیذارم منو ببینه اگر خوابد که خوابید اگر باز ن زد بلندش میکنم هم شیر میدم هم تعویض هم شیر خودمو صبح با ولع میخوره هم داره ساعت خوابش نظم پیدا میکنه
سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾 شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .