2777
2789
عنوان

بچه نمیخااام 😫😫😤😤

235 بازدید | 13 پست

با شوهرم مشکل زیاااد داریممم.بیشتر از نظر اخلاقی تفاهم نداریم....ولی الان ی مدت خوب و مهربون شده بود و خیلییی محبت میکرد الان فهمیدم بخاطر بچه بوده و ازمن میخاد ک حتما تا یکی دو ماه دیگه حامله بشم ....

ولی من دوس ندارم همین ک شرایطش نداریم و هم این ک اون واسه من هیشکاری نکرد ن عروسی خوبی ن خونه خوبی ن طلا و کادو ی خوبی و....... الان از من بچه میخاد و من واقعا نمیدونم چیکار کنم 

تورو خدا خواهرانه راهنمایی کنید🤩🤩

خودم۲۵ و شوهرم۳۱ سالشه و ترس از بالا رفتن سن و نازایی و اینا داره ک خیلی اصرار داره 

عزیزم گذشته رو رها کن 

حالا بچه دار نشی برات عروسی و خونه و طلا میشه؟ 

حال و آینده رو دریاب

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر ادم نرمالی یه بچه رو میخواد و چون عروسی و طلا و فلان نگرفته دلیل قانع وننده ای برا بچه دار نشدن نیست الان اقدام کن معلون نمیکنه یه ماه بعد باردار شی یا ۳ سال بعد یا اصلا ممکنه طبیعی باردار نشی 

شما که بچه دوست نداشتی نباید ازدواج میکردی یا با کسی که مثل خودته 

در هر حال اگه قصدت زندگیه بچه دار شو اگه میخوای جدا شی نه

یعنی تا عروسی نگیره و طلا نخره و خونه نخره بچه نمیاری؟؟؟!!!!!!!!!!

بقیشون ک گذشت فعلا من میگم ی خونه خوب بگیره تو ی خابه ۶۰ متری زندگی نیکنیم واقعا جام کوچیک و اذیتم هنوز کل جهازم باز نکردم 

ولی نیگه دونفر ادم همین بسه اگه حامله شدی خونه عوض میکنم همش فک میکنم میخاد گولم بزنه

ینی دوسداری طلاق بگیری؟

وقتایی ک جر و بحث مون میشه اره واقعا دوس دارم از این زندگی برم ولی شرایطش ندارم ....همش ب گذشته فکر میکنم و کلی گریه میکنم 🥺🥺🥺

وقتایی ک جر و بحث مون میشه اره واقعا دوس دارم از این زندگی برم ولی شرایطش ندارم ....همش ب گذشته فکر ...

پس وقتی قصد ادامه زندگی دار تهش بچه دارشدنه

تورندگی یچیزایی روآسون میشه فهمید،،،سختمیشه فهموند