2777
2789
عنوان

چی کم داری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 74 پست
لازانیا ؛ پیتزا؛ 😂😐و ی بیرون رفتن از خونه بدون ترس از کرونا ☹

ای شکمووووو 

منم خیلی پیتزا دوست داشتم از بس نخوردم دیگ سر شدم دلم نمیخاد

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای شکمووووو  منم خیلی پیتزا دوست داشتم از بس نخوردم دیگ سر شدم دلم نمیخاد

اخ من واقعا برام حسرت شده خوردنشون چون رژیم دارم ؛ نمیتونم بخورم ☹☹☹☹

وای زین عمر ک با میگذرد ؛ میگذرد:)
منم فقط دخترم میاد توی ذهنم ، میدونی ولی وقتی به مامانم نگاه میکنم که کل زندگیشو گذاشت واسه من و خوا ...

شاید اگ بتونیم یه فرزند خوب تحویل جامعه بدیم فرد مفیدی واسه جامعه بوده باشیم

اخ من واقعا برام حسرت شده خوردنشون چون رژیم دارم ؛ نمیتونم بخورم ☹☹☹☹

نه والا من از بس شوهرم نخرید گفت خودت درست کن خوشم نمیاد دیگ

چند سالته؟

25

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 
عقل و بچه؟  بنظرم باهم سازگار نیستن. مادر شدن فقط احساسه فقط احساس ازنظر عقلی هیچ ادمی خ ...

عزیزم اگه عقل داشتم اونایی که زخم زبون میزنن یه جواب دندان شکن می دادم

یا اگه بچه داشتم دیگه لازم نبود به کسی چیزی پیدا کنم بگم تا آروم بگیرم

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
عزیزم اگه عقل داشتم اونایی که زخم زبون میزنن یه جواب دندان شکن می دادم یا اگه بچه داشتم دیگه لازم ن ...

میدونم ناراحتی ولی اینو بدون واسه ادمای زخم زبون زن همییییشه چیزی واسه نیش زدن وجود داره من خودم تجربه اشو داشتم نه برای خودم برای نزدیک ترین کسانم بعد که بچه دارم شدن همونا که نیش اجاق کوری و این پرت و پلاهارو میزدن گفتن چه خوب شد بچه دار شدی اخلاقت اومد سرجاش یا خدارو شکر که بلاخره بچه توهم دیدیم یا خداروشکر دامنت سبز شد فلان روز برات دعا کردم و و و و . فک میکنی با بچه دار شدن قضیه تموم میشه نه گلم تازه شروع میشه . چرا بچه ات اینجوره؟ اونجوره؟-چاقه ؟ لاغره فلانه

امیدوارم خدا بهت بچه بده از ته دل احساستو درک میکنم ولی برای خودت بچه بخواه واسه کامل شدن زندگیت  نه بسته شدن دهن مردم هرگز بسته نمیشه هرگززرر

میدونم ناراحتی ولی اینو بدون واسه ادمای زخم زبون زن همییییشه چیزی واسه نیش زدن وجود داره من خو ...

مرسی خواهر گلم واقعا حرفات ارومم کرد

باهاتون موافقم🌷🌷🌷

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
چه رشته ای درس خوندین؟ شغل ایده آلتون چیه؟

من مامایی خوندم شغلم ایده الم کار کردن تو یه کلینیک به‌عنوان ماما هستش .