2777
2789
عنوان

چی کم داری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 74 پست

عشقم 

پول 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم احساس سرزندگی شادی و هدف

هدف هدف هدف. درست میگی . من نمیدونم چرا هیچ وقت هیچ هدفی نداشتم الانم هرچی فک میکنم میبینم چرا هیچ هدفی ندارم فقط دخترم میاد تو ذهنم که باید مراقب اون باشم

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
عشقم  پول

تا وقتی نداریش عشقه بزار همینجوری بمونه تلخی هاشم شیرینه

من به عشقم رسیدم ولی هزاربار گفتم کاش به عقب برگردم و...😔

ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم 
تا وقتی نداریش عشقه بزار همینجوری بمونه تلخی هاشم شیرینه من به عشقم رسیدم ولی هزاربار گفتم کاش به ع ...

چی بگم، حق با شماس دوری و دوستی 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 
 هدف هدف هدف. درست میگی . من نمیدونم چرا هیچ وقت هیچ هدفی نداشتم الانم هرچی فک میکنم میبینم چرا ...

منم فقط دخترم میاد توی ذهنم ، میدونی ولی وقتی به مامانم نگاه میکنم که کل زندگیشو گذاشت واسه من و خواهرمو الان هیچ کار دیگه ای جز این نکرده ما هم که ازدواج کردیم چه قدر تنها و غمگین شده فقط این به ذهنم میاد که اصلا کافی نیست بچه بزرگ کردن، باید هدف هم باشه حتما ولی نمیدونم چرا ندارم

عقل و بچه

عقل و بچه؟

بنظرم باهم سازگار نیستن. مادر شدن فقط احساسه فقط احساس ازنظر عقلی هیچ ادمی خودشو اسیر یه موجود دیگه نمیکنه . این احساساتن که برما غلبه میکنن و دلمون میخاد خودمون رو وقف یه موجود دیگه بکنیم . زن سرشار از احساسه

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍