2777
2789
عنوان

روغن کرچک خوراکی برای مژه و ابرو

4585 بازدید | 16 پست

به شوهرم گفتم برام بخره برای یبوست......بعد روش نوشته با عصاره دارچین و وانیل....شنیدم برای بلند شدن مژه خوبه....چون من مژه هام خیلی کوتاهه ..انگار اصلا مژه ندارم.........الان اگه بزنم به مژه هام عیب نداره؟؟؟؟

کورنشم یه وقت...برای ابرو چی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده تومن فکر کنم خریده... از داروخانه خریده.....فکر میکنم فقط برای یبوست باشه....به چشمم نزنم بهتره

تاثیر نداره عزیزم الکی نزن ، میزنی خدایی نکرده چشمتم ناقص میکنی

تا خدابنده نواز است به خلقش چه نیاز....
من کلا چیزای چرب نمیزنم به مژه هام چون چربی باعث ریزش میشه 

یادمه یه بار تو همین سایت یکی اومد گفت من کرچک زدم به مژه هام از بس بلند شده قیچی شون کردم

خیلی غبطه خوردم بهش

یادمه یه بار تو همین سایت یکی اومد گفت من کرچک زدم به مژه هام از بس بلند شده قیچی شون کردم خیلی غبط ...

به نظرم اگه انقد تاثیر داشت کسی دیگه مژه نمیکاشت و همه آدمای دنیا مژه های بلند داشتن 

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
ده تومن فکر کنم خریده... از داروخانه خریده.....فکر میکنم فقط برای یبوست باشه....به چشمم نزنم بهتره

واسه ابرو ک میدونم خیلییی خوبه 

من ابروهام کلا ریخته بود اینو به مدت شاید یه ماه هرشب کذاشتم رو ابروهام،پر پر شد عالییییی بود

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
به نظرم اگه انقد تاثیر داشت کسی دیگه مژه نمیکاشت و همه آدمای دنیا مژه های بلند داشتن 

ب سلام من تازه وارد شدم و میخوام یک عنوان بزارم ولی میگه باید یک دریافت کننده یا کاراکتر وارد کنم یعنی چی میشه کمک کنید

یادمه یه بار تو همین سایت یکی اومد گفت من کرچک زدم به مژه هام از بس بلند شده قیچی شون کردم خیلی غبط ...

منم خوندم تاپیکشو 

ظاهراً درسته . فقط خیلی مراقب باشین تو چشماتون نره دیگه . روی جایی که مژه ها در اومده و یکم رو خود موی مژه ها باید بمالین . منم همین روزا امتحان میکنم . 

یه سوال کنکوری ؛  ببینم کسایی که میرن تاپیک حس شیشم  صرفا براشون حکم سرگرمی داره دیگه ؟ ⁦:-)⁩  عجب ......!