2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 115 پست
خانماشوهرم وقتی ازبیرون میاد ی جای مخصوص میشینه ک کسی صفحه گوشیو نبینه بالاسرش ی طاقچه هس منم گوشیو ...

میفهمم حالتو.اون کنجکاوی دیونه میکنه ادمو ولی بنظرمن به روش نیار که چک کردیش ی بهونه بیار.

خانماشوهرم وقتی ازبیرون میاد ی جای مخصوص میشینه ک کسی صفحه گوشیو نبینه بالاسرش ی طاقچه هس منم گوشیو ...

عزیزم ان شاء الله که چیزی نباشه

ولی همش زیرسردوستایی هست که سرکارباهم ارتباط دارن مرداکه دورهم جمع میشن همش درباره ی اینجورچیزاحرف میزنن زندگی  همدیگروخراب میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما ببخشید شما چه جوری میاید تو نی نی سایت من از گوگل اومدم ثبت نام کردم الان ک ازش بیام بیرون بعد ...

تو سرچ گوگل بزن نی نی سایت همیشه اونجا باشه بعد که وارد سایت شدی بالا سمت چپ عکس ادمک رو بزن و وارد شو بعد تاپیک های من رو انتخاب کن.من اینجوریشو بلدم

هرباغچه ای روبیل بزنی حتمایکی دوتاکرم توش پیدامیشه

اگه هم چیزی بودودیدی به خاطرکوچولوت طاقت داشته باش وسریع تصمیم به جدایی نگیرباکسی که دلسوزته مشاوره کن غیرمستقیم که آبروی شوهرت هم نره الان باوجودفضای مجازی اکثراراه برای خیلی رفتارهای اشتباه بازشده

هرباغچه ای روبیل بزنی حتمایکی دوتاکرم توش پیدامیشه اگه هم چیزی بودودیدی به خاطرکوچولوت طاقت داشته ب ...

اره موافقم باهاتون خوشحالم که تو اوج عصبانیتم به هیشکی نگفتم ولی بجاش تنهایی ضجه میزدم از درد از غصه خدا نصیب هیشکی نکنه انقدر که ادم به جنون میرسه

اره موافقم باهاتون خوشحالم که تو اوج عصبانیتم به هیشکی نگفتم ولی بجاش تنهایی ضجه میزدم از درد از غصه ...

کاملادرکت میکنم عزیزم منم داشتم ازغصه میمردم قلبم اونقدردرد میکردکه فکرمیکردم اگه بخوابم میمیرم توخواب ولی به خاطربچه هام دووم اوردم گفتم من نباشم کی فکرشون میشه ازخداوامام رضاعلیه السلام کمک خواستم اروم شدم

اگه ببینن آبروشون رفته دیگه ازهیچ کاری نمیترسن وعلنی اشتباه میکنن 

اره درسته دقیقا همینه.تاپیک هاتونو خوندم.خیلی ناراحت کنندس.میگم ی سوال مگه شوهرتون رو گوشیش اینستا نداشت که شما سرچ زدین

کاملادرکت میکنم عزیزم منم داشتم ازغصه میمردم قلبم اونقدردرد میکردکه فکرمیکردم اگه بخوابم میمیرم توخو ...

منم همینجوریم هنوزم باورم نمیشه البته من وانمود کردم باور کردم حرفتو و طرف مزاحم بوده.مشاور گفت اینجوری بهتره ولی خودم میدونم دروغ میگه