2777
2789
عنوان

وابستگی همسر

276 بازدید | 9 پست

دوستان جهت کاهش وابستگی همسراتون به مادراشون چه تجربیاتی دارید. شوهرم بعضی وقتا واقعا کفریم میکنه

فک میکنه صحیح ترین اقدام تو هر زمینه ای رو مادرش انجام داده و میده

مادرش بهش محبت میکنه؟

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر بهش محبت میکنم 

و از خانوادش تعریف میکنم پیشش 

جو خونه ام همیشه شاد و آروم نگه میدارم 

بیشتر به خودم وابسته هست 

البته اگه با مادرش هم صمیمی باشه بره بیاد مشکلی ندارم  😐خب مادرشه دیگه وظیفه همسرمه سر بزنه کمکشون کنه حال و احوال پرسی کنه از نظر مالی ساپورتشون کنه

و خدایی که به شدت کافیست😊⁦❤️⁩
واقعیت اینه هر چی بیشتر تلاش کنی بدتر میشه بیشتر لج میکنه سعی کن به مادرش بیشتر نزدیک شی محبت کنی از ...

من اصلا پشت سر کسی حرف نمیزنم ... ولی وقتی میبینم کارای اونو تو اولویت قرار میده ناراحت میشم واقعا

من اصلا پشت سر کسی حرف نمیزنم ... ولی وقتی میبینم کارای اونو تو اولویت قرار میده ناراحت میشم واقعا

تک پسره؟ شوهره منم همینه کاش فقط مادرشوهر باشه چون مادره وظیفشه عمه خاله دایی همه هم انتظار دارن از ما پسر دارن ولی از شوهر من انتظار دارن بیان کاراشو کنن الان بعد چند سال بهتر شده یعنی خسته شده ولی همچنان به مادرش میرسه حساس نباش بالاخره مادرش بیشتر بهش محبت کن