2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم

101 بازدید | 7 پست

اگه میخواین بگین تبلیغه اصلا نخونید  

دارم داستان ازدواجم رو تو پیجم مینویسم

تا به حال هیچوقت نویسنده خوبی نبودم ادعایی هم ندارم

صرفا بخاطر اینکه عقایدم کمی متفاوته و میخواستم زوج های جوون ببینن میشه ساده زندگی کرد، میشه زندگی رو حفظ کرد ... 

امروز یه فالوور عشششق پیام داد"اینقدر عالی هست که انگار آدم اونجا حضور داره"

خیلی خوشحال شدم، بهم انرژی مثبت داد

چقدر بعضی آدم ها حتی دو  حتی ناشناس با یه جمله میتونن حال آدمو خوب کنن و لبخند بیارن رو لب آدم

بماند که درد و دل ها و حرف ها تو دایرکتم خیلی برام جالبه

کسایی که بعد از حرف زدن میگن آروم شدیم و تا حالا به هیچکس این حرفا رو نگفته بودیم

(کاملا درکشون میکنم، خودم وقتی اون همه درد داشتم به هیچکس نمیگفتم، یه عده دنبال نقطه ضعفن بقیه هم بی تفاوت، یه عده هم اصلا درک نمیکنن)

خلاصه که پیج رو زدم تا عقایدم برای بعدی ها مفید باشه و حالا خوشحال شدم که برای قبلی ها (زوج هایی که چندین سال از ازدواجشون گذشته) هم مفید بوده  

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

دوستان واتساپ گروه لباسی دارم انواع لباسهای بچگانه مانتو هودی شلوار همه چی هست خوشحال میشم عضو شید مطمعن باشید با دیدن قیمت ها اصلا پشیمون نمیشید....تو گروهم رضایت مشتری و عکس واریزی هارو میزارم و بعد از ثبت سفارشتون کد مرسوله براتون ارسال. میکنم برای اطمینان خاطر شما عزیزان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تبلیغه پس ولم کن 

بهتر که با این تفکر بقیشو نخوندید

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
پ داستان عروسیت کو 

پیج اینستا

(امضامو ببین)

عشقتون پایدار❤ من مجردم '-'

ممنون

امیدوارم یه عشق جذاب بیاد تو زندگیت