2777
2789
عنوان

دیسک کمر

94 بازدید | 6 پست

کسی داره ؟ من سر کار میرم و بچه کوچک هم دارم دیکس کمر دارم همیشه درد دارم به نظرتون باید عمل کنم یا نه ؟ دردش به پام میزنه ولی میتونم تحمل کنم ، سنم سی و دوسالمه ، کسی بوده عمل کرده باشه ؟

لبخند بزن   

عزیزم بستگی داره مشکلت چی باشع اگه پارگی دیسک باشه معمولا باعمل خوب میشه ولی مادرمن دیسک داشت باورزش درمان شدالبته اول دارو بخوری که التهاب کم بشه ودرد نداشته باشی بعد ورزش شروع کنی ومداوم ادامه بدی اگه اضافه وزن داری کم کنی ویچیز خیلی عالی ارده باشیره هرروز صبحانه بخور وکمرتو باروغن سیاه دونه ماساژ بده اگه مداوم انجام بدی نتیجه میگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من پدرم پیش دکتر عباس زاده عمل کرده اما خب سنش بیشتر بود و شرایطشم طبیعتا فرق میکرد

اگه میخوای دقیق بدونی میتونی از سایت زیر ازشون نوبت مشاوره آنلاین بگیری شرایطو بگی ببینی چه تشخیصی میدن

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-محمود-رضا-عباس-زاده

ببین من چون خیلی پشت میز میشستم ستون فقراتم به شدت دچار مشکل شده بود و برای درمان رفتم پیش دکتر زاهد ملک محمدی. ایشون با تشخیص درست خیلی  سریع روند درمان برای من شروع کردن و الان بعد از گذشت شش ماه دوباره سلامتی به دست آوردم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز