2777
2789
عنوان

تفاوت فرهنگي

79 بازدید | 8 پست

سلام كسي هست كه با تفاوت فرهنگي ازدواج كرده باشه؟! من با يه فرهنگ متفاوت از خودم ازدواج كردم با شوهرم هيچ مشكلي ندارم و خيلي خوبيم و خانوادشم خيلي به من احترام ميذارن اما بعضي رفتار ها رو ميبينم كه با خانواده خودم خيلي فرق داره و براي تربيت فرزندم ممكنه دچار مشكل باشم و خيلي منو به فكر فرو ميبره كه با اينكه در كنار شوهرم خوشبختم اما بازم حاضر بودم اگه به عقب برگردم با خانوادش وصلت كنم يا دنبال بهتري بودم ... 

چه رفتارایی؛؛ من بخاطر این تفاوت فرهنگی زندگیم جهنم شده

مثلا بدون ملاحظه صحبت ميكنن، بيش از اندازه با فاميلاشون راحتن و همه حرفايي رو ميزنن كه من تا حالا نديدم كسي تو خانوادم بگه ، بعدشم ميگن شوخي كرديم در صورتيكه مشخصه كنايه هست اما ميگن اخلاقمونه 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما پسرتو خوب تربیت کن نگران این چیزا نباش

متاسفانه مجبورم مدتها به خاطر شغلمون با خانواده همسرم زندگي كنم و ميترسم روي زندگيم اثر كنه اين تفاوت فرهنگيا 

البته اينقدرخانواده هامون از هم دورن كه خيلي كم همديگه رو ميبينن فقط مشكل منم كه زيادي حساسم و هميشه به خودم ميگم صبور باش

بله من همسرم و خانوادشون اهل یه کشور دیگن! البته خب باز فرهنگاشون تا حدودی به ما نزدیک!

بعضی چیزا رو نمی شه کاریش کرد بینمون ولی تو بعضی چیزا یکیمون با اون یکی موافق میشه و همراه! ارزش هاو فرهنگ های مشترکی هم داریم که باعث صمیمی شدنمون میشه!

ولی کلا میشه آدم تو بد ترین شرایط هم خودش یا فرزندش رو مطابق ارزش ها رشد بده! نگران نباش تو راه خودت رو بدو ان شاء الله خدا برای هم حفظتون کنه🤗🤗

لطفا اکانت پاک شود