2821
2789
عنوان

لباس عروسم

428 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها خوبین؟بچه ها من عروسی که کردم نذر کردم اگه همه چیز به خوبی گذشت بعدش لباسمو بدم به خیریه،خب؟بعد دادم به مامانم که یه خیریه آشنا سراغ داشت که بده به اون،خلاصه اون گفت ما لباس عروس نمیگیریمو همینجور گوشه خونه موند،از طرفی یه دختردایی دارم که باهم بزرگ شدیمو بیشتر حالت دوست داریم برای هم،هفته دیگه عروسیشه با تعداد مهمون خیلی کم توی باغ که با فاصله هم هستن همه،البته من نمیرم عروسیش،موقع تدارک دیدن پرسیدن کیا میان،حالا خلاصه هفته پیش بهش گفتم لباس چی میپوشی،گفت لباس تو،یه جوری جا خوردم،انتظار داشتم یه سوال میکرد ازم قبلش،نمیدونم شایدم من حساسم،ولی دلم نیست بپوشه،کلا با مراسم گرفتنشم تو این وضعیت کرونا مخالفم همین باعث شده نارضایتیم بیشتر بشه از پوشیده شدن لباسم،حالا هم نمیخوام بگم نه و اینا چون روش حساب باز کردنو حتما سایزشم کوچیک کردن،ولی دلم ناراضیه

عزیزم تو ک نذر کردی نذرتم ادا کن میدونی چقد ثوابه شاید با پول کرایه لباس عروس ی کار دیگشون راه اندازی بشه❤️

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بودم خوشم نمیومد لباسمو یکی دیگه بپوشه ک همه تن من دیدن تن اونم ببینن🙁

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣