من ۱۸ سالمه باردارم ۱۶ هفتمه ۳ هفتس سرکلاژ کردم درضمن ۳ ساله از روز عروسیم با این میخوریم ال بل فقط خوابیدنمون جدا هست کار شبانه روزمن آماده کردن صبحانه ناهار شام برا چهار نفرع جارو کردن ۴ تا خونه آشپزخونه اتاق نشیمن اتاق خودم اتاق مادرشوهرم اینا با شستن ظرفا مادر شوهرم تنها کار مفیدی که میکنه اینه که میخوابه و با گوشی گیم بازی میکنه شبانه روز ۴۳ سالشه از روزی که عمل کردم ۳ روز خوابیدم دکترمم گفته نسبی باش عین برج زهرمارم زنیکه هی اخم میکنه شرایط جدا شدن نداریم چون پول نداریم تا حالا نزاشتم از روزی که اومدم دست به سیاهو سفید بزنه حالا با این وضعم و سرکلاژ میترسم بچم طوریش شه خدایی نکرده درضمن من لباسامم با دست میشورم ولی اون با لباسشویی نمیزاره من دست به لباسشوییش بزنم
کاربری دخترآسمونام ترکید ولی پر قدرتت برگشتم😎#درنینیسایتشاخنشویم😐✌🏻کودک درونم خاموش شد🤧 روزامون تلخه...میای آب نبات همدیگه باشیم؟🍭کودک درونم فعال گردید😁آرامش فقط بغلت که ثانیه به ثانیه نیازش دارم💕
وای من با این ک طبقه بالا مادرشوهرمم همش کاراش میکردم دقیقااااامث خدمتکارااااااا..زایمان سزارین داشتم پایین ۱۴روز موندم پیشش روتخت نمیتونستم ازدرد تکون بخورم اومد پرید بهم تخت برداشت بهم گفت توکه میتونی راه بری دیگ بسه ایقد استراحت کردی ولی خداروشکر دیگ پایین نمیرم فقط در حد چند دقیقه
پاگرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند
شاید چون آرزوهایم بلندند
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
آری ، و چه زیبا نوشته بود
همواره با خود تکرار میکنم،
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
خدا