2777
2789
عنوان

عکس یه مرد+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2863 بازدید | 261 پست

چیز خاصی ندارم بگم فقط ی سوال 

الان دقیقا چرا گذاشتیش؟

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی دلم میخواد بدونم اینایی که عکس کسی رو بی اجازه میذارن اگر یک روز ببین همین کار رو یکی با عکس خودشون کرده و از یه عالمه آدم نظر خواسته و تازه گفته مثلا شوهرش از ربختش متنفربود ، چکار میکنن و چه حالی میشن

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
خیلی دلم میخواد بدونم اینایی که عکس کشی رو بی اجازه میذارن اگر یک روز ببین همین کار رو یکی با عکس خو ...

😝جریان داره نگران نباش 

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی که حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه به دلشان مانده، لعنت به کرونا 😊

ببینم ندیدم

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
حالا چرا گذاشتی عکس مردمو .خجالت بکش

عکس داداش خودمم اجازه پخش ندارم؟ 

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی که حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه به دلشان مانده، لعنت به کرونا 😊
😝جریان داره نگران نباش 

همتون یه جریانی دارید

اینا دلیل نمیشه 

واقعا این کار زشتیه و بدونید کارمای عمل آدم به خودش برمیگرده

فقط با شما نیستم کلا تو این سایت این رسم مسخره هست و اونایی که تشویق و همراهی هم میکنن مقصرن

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه