2777
2789
عنوان

کیاباقرص ویتاگنوس باردارشدن

302 بازدید | 38 پست

خانومااگه کسی استفاده کرده وباردارشده میشه تجربه اشوبه منم بگه اخه منم چندین ماهه منتظرم واینماه بخاطردندونام جلوگیری دارم میخام استفاده کنم ولی بلدنیستم ونمیدونم کاردرستیه یانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخای بارداربشی سرخودمصرف نکن چیزیو.

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
اونوقت بعدش که نخوردی منظم شد؟؟

متاسفانه همین ماه خوردم و پریودم بی دلیل عقب افتاده

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اخرش من نفهمیدم ویتاگنوس رو واسه بارداری میدن یا کیست

واسه همه چی میدن ولی خوب نبود برای من

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
واقعااخه توتاپیک های چندسال پیش خیلی تعریف کردن ازش

اره منم گول همین تاپیکا رو خوردم😔