2777
2789

من ذرت سس خلال سیب زمینی قارچ پنیر پیتزا فلفل نمک آویشن و یکم ابلیمو میریزم خوب میشه💚

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکنم رمز اینکه پنیرش خوب کش بیاد اینکه پنیرو اخر بریزی و بعد که ریختی خیلی هم نزنی که پنیر نبره وگرنه کش نمیاد

ادم هایی که بارها و بارها شما را می آزارند ،مانند کاغذ سمباده هستد،انها شمارا می خراشند و ازار میدهند ،اما در نهایت ،،شما صیقلی و براق خواهید شد ،و انها مستهلک و فرسوده...
فکر میکنم رمز اینکه پنیرش خوب کش بیاد اینکه پنیرو اخر بریزی و بعد که ریختی خیلی هم نزنی که پنیر نبره ...

آفرین فک کنم همیشه امتحان میکنم حتمامرسی💋

خدا❤️
اول قارچ بپز بعد کنسرو ذرت رو اضافه کن آویشن و فلفل و نمک بزن خاموش کردی سس و پنیر بزن

ببخشیدزیادمیپرسم قارچوچجوری بپزم؟اسلایس کنم یاتفت بدم یابخارپز؟

خدا❤️
ببخشیدزیادمیپرسم قارچوچجوری بپزم؟اسلایس کنم یاتفت بدم یابخارپز؟

ریز کنید

روعن بریزید یه ذره

تفت بدید

بخارپزم میشه البته

من تفت میدم با کمی روغن خودش اب میندازه بعد باید واستیم آباش خشک بشه

بعد درت رو اضافه میکنم

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  
من ذرت سس خلال سیب زمینی قارچ پنیر پیتزا فلفل نمک آویشن و یکم ابلیمو میریزم خوب میشه💚

اول ذرتو باید بزارید بپزه تو این فاصله قارچو خلال سیب زمینی رو سرخ کنید و جدا بزارید(البته میتونید خلال آماده بخرید) 

به سستون نمک فلفل آویشن وابلیمو اضافه کنید. 

بعد که ذرت پخت بزارید تو یه ظرف مناسب رو شعله  

قارچو بهش اضافه کنید. بعدم سس مایونز و  درآخر پنیر پیتزا

اینا رو برارید رو گاز با شعله ی ملایم آخر سرم خلال بریزید روش. 

(قارچتونو نازک و ورقه ای خورد کنیدو از قبل شعله رو زیاد کنید که آب نندازه) 

ببخشید دیر جواب دادم  تازه دیدم پیامتونو💚

یکم سس خردلم خیلی خوشم ش میکنه💚

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏