2777
2789
عنوان

همه کاربران سایت تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 8362 بازدید | 450 پست

عزیزم میشه لطفا مشکل تگ کاربری منو حل کنید 

ممنونم 🌷

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
اره دیگه الان خود نینی یار جواب میده😂😂

واااییییی ترکیدم❤❤❤🤣🤣🤣🤣🤣

من خودم قبلا به یکی گفتم چرا پیشگویی میکنی

مگه استغفرالله خدایی🤐🤐🤐

گفت خدا به ما این حسو داده که ازش استفاده کنیم ، تو حسودی نکن😑😑😑

جالب اینجاست که داشت جواب همرو اشتباهی میداد و چرت و پرت میگفت🙄🙄🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چالش چیه چی شده کی به کی چی گفته🐎🐎🐎

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
واااییییی ترکیدم❤❤❤🤣🤣🤣🤣🤣 من خودم قبلا به یکی گفتم چرا پیشگویی میکنی مگه استغفرالله خدای ...

چرا ترکیدی😂همه باور میکنن دیگه 

شازده کوچولو پرسید🌺🌺                                       از کجا بفهمم وابسته شدم؟                                      روباه گفت تا وقتی که هست نمیفهمی☹️

سلام و درود

تاپیکایی که به اقوام و ادیان و استان ها و ... توهین میشه رو هم حذف کنید لطفا

چون فقط باعث تفرقه میشه

من هم قانون نی نی سایت رو مطالعه کردم

هم قانون اساسی(اصول و تبصره هاشو)

با سپاس

http://goftino.com/c/BXs8Ssبا انحراف و تعصب به جایی نمیرسیم.انسانم آرزوست.  just god    انسان سالار_یکتا پرست_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه)   با احترام به تفاوتا و شباهتا(که بین همه هست)میتونیم قشنگ زندگی کنیم.قضاوت و کلی گویی ممنوع.لطفا این کاربری رو تو تاپیکای عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_تاریخی_نژادی_غیر مجاز تگ نکنید.با تشکر.علت این که میگم just god اینه که اولا جز خود خدا هیچکسو ندارم.ثانیا طبق عقاید شخصی خودم توکل و توسل به غیر از خدا رو کلا گناه و اشتباه میدونم.لطفا اینقدر سوالات شخصی نپرسید.فقط بدونید که همیشه اوضاع اینطوری نمیمونه
@kchikurd     درست کردم

لطف کردی گلم .ممنون

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
فردا باز میشه ساعتشو ببینین پست اولش

نی نی یار عزیزم          بزار زبون بریزم😁
عاشقتم حسابی           ما آتیشیم تو آبی

تگ میکنن نی نی یار       شمشیرتو زود بیار
این آقا داده درخواست     ریختن خونش رواست

بگو خانوم محجوب      عاقل و دانا و خوب
آروم  بگو عزیزم       دوستی نمی پذیرم

اینکه دعوا نداره       مگه نی نی بیکاره؟
هی تاپیک خیانت     هی جنسی وجنایت

یه عده ای مربضن     بیخود مزه میریزن
یا توهینه یا بهتون     لعنت بر دل شیطون

خسته شدی بمیرم     نی نی یارغریبم
تگ میکنن کاربری       تعلیق بشه سرسری

دو روز بعد پشیمون     دست زپا آویزون
بر می گردن دوباره    تازه گی هم نداره،

همش زبون درازی    جرات،حقیقت بازی
بشرط شوهر میخوام    یا عکس و تصویر میخوام

گاهی میشی تو داور     خسته نباش دلاور

نازبانو#  

@نی_نی_یار_5  

تعطیل🚫                                                                                 
آره واقعا ساده اند ☹☹☹

من هر وقت میرم تو تاپیک حس ششمی ی استیکر خنده میزارم میام بیرون😂😂😂

شازده کوچولو پرسید🌺🌺                                       از کجا بفهمم وابسته شدم؟                                      روباه گفت تا وقتی که هست نمیفهمی☹️
سلام گلم خوبی؟ فکر کنم تگ منم مشکل داره❤

چی گفتی ندیدم🤔

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎