2777
2789
آشپزخونه جون بابت زمان باردار شدنم دوباره فکر کن ببین زودتر نمیشه؟ قبلاً این سوالم رو غیر مستقیم پ ...

ببین خواهری  واسه همین میگم چند بار نپرسید

حس آدم لحظه ایه گلم

انشاالله همین ۳ ماه درسته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خواهری  واسه همین میگم چند بار نپرسید حس آدم لحظه ایه گلم انشاالله همین ۳ ماه درست ...

الهی من فدای همین حست بشم

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
ترو خدا اینجوری نگو نگران نباش زود بارداری میشی طول نمیکشه. پسر دار میشی ب امیدخدا

راستش نمیخوام متولد سال ببر بشه واسه همین عجله دارم

و هم خاره سقط اذیتم می‌کنه

و هم بچم تنهاست

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
ترو خدا اینجوری نگو نگران نباش زود بارداری میشی طول نمیکشه. پسر دار میشی ب امیدخدا

ممنون به خاطر حس خوبت

فعلا باید صبور باشی گلم خارج فعلا مهیا نمیشه بری درست رو تا ارشد ادامه میدی مشکل خاصی نیست  ...

چجور مهیا نمیشه درصورت که‌ وکیل داره کارارو میکنه ساله دیگه قراره بریم ؟؟ یعنی فقط من نمیرم ؟ خانوادم میرن ! 

خب چیکاره میشم در آخر ؟؟ 

به جایی هم میرسم ؟؟ من اصلا امیدی ندارم بین اینهمه دعوا و درگیری 

بنظرم بین اینهمه دعوا و زندگی افتضاحم آخرش میمیرم دقیقا همون حسی که داشتم از بچگی حس میکردم ۲۴ سالگی میمیرم به نظرم آخرش بین این همه بدبختی و اشک آخرش راحت میشم و میمیرم 

نه عشقی نه چیزی هیچوقت هم هیچکس نمیاد تو زندگیم

ببین راستش رو بگو من واقعاااا اصلا اصلا ناراحت نمیشم بخدااا حتی اگه بدونم فردا قراره بمیرم 

@آشپزخونه  

چجور مهیا نمیشه درصورت که‌ وکیل داره کارارو میکنه ساله دیگه قراره بریم ؟؟ یعنی فقط من نمیرم ؟ خانواد ...

ببین چی حس میکنی کلن راجبم میشه همینو بگی 

فقط لطفا نگو که عاقبت بخیر میشی و خوشبخت میشی و نا امید نباش و امیدت به خدا باشه وایناااا واقعا حقیقت رو بگو چون اینا هیچکدومشون واقعیت نداره زندگی من پر از مشکله

چجور مهیا نمیشه درصورت که‌ وکیل داره کارارو میکنه ساله دیگه قراره بریم ؟؟ یعنی فقط من نمیرم ؟ خانواد ...

سلام خواهری    ناامیدی نداشتیما😡😠😠🙂🙂

بخاطره مسائل کرونا و موضوعات روز و..... طرفهای خرداد ماه کارهاتون اوکی میشه میرید انشالله 

همتون شماهم همینطور.

زندگیت روبراه میشه    ازدواج و بچه و.... همه چی 

چرا درس ات رو تا مراحل بالا ادامه نمیدی؟

واقعا؟ چرااینطورفکرکرده؟ درموردچی میخوادباهام حرف بزنه؟ 

آخه خیلی تو خودت هستی   زیاد اهل صحبت نیستی   کلا دختره شوخ و شنگی نیستی     واسه همین اینطور فکر کرده

میخواد صحبت کنید تا ببینه چ شخصیتی داری و..... افکارت و بقیه ی. چیزها