2821
2789
عنوان

کناف سقف

1436 بازدید | 14 پست

بچه ها سلام به نظرتون کناف آشپزخونه تو زیباییش خیلی تاثیر داره؟ دارم کابینت ها را عوض میکنم اون جایی که باهاش قرارداد بستم میگه این کارو انجام بدی زیبایی آشپزخونه ات دوبرابر میشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

خونه ما کم مونده فقط دستشویی رو هم کناف کنند من ساده تر دوست دارم همه جا رو کناف زدن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

اره واقعا با نور مخفی خیلی قشنگ میشه اگه به اجرا کننده خیلی حرفه ای برای اجرای کناف نیاز دارید برید تو سنجاق کلی نیرو تو این زمینه دارن که همه تو کارشون واقعا حرفه ای هستن پیشنهاد میدم برید نمونه کاراشون ببینید 

سقف کناف یکی از ایده های بسیار محبوب برای زیباسازی سقف ساختمان ها است. از کناف برای طراحی داخلی منازل و  ساختمانهای تجاری استفاده می شود. از گذشته ، تاکنون ، معماران و طراحان داخل خانه علاقه زیادی به اتاق نشیمن و شکوه آن نشان می دهند و آنها از افکار جالبی استفاده کرده اند تا سقف خانه ها را خیره کننده تر کنند. امروزه از کناف در طراحی سقف استفاده می شود و این باعث ایجاد فضایی دوست داشتنی تر می شود.

سقف کناف ، به شما این امکان را می دهد تا ظاهری منحصر به فرد را برای اتاق نشیمن فراهم کنید. توجه داشته باشید که مدل کناف سقف برای اتاق نشیمن با مدل کناف سقف اتاق های دیگر متفاوت است و شما باید طرح هایی را انتخاب کنید که مناسب همان قسمت از منزل شما باشد. اتاق نشیمن یکی از مهمترین اجزای خانه است و همچنین باید در چیدمان داخلی و تزئین آن بسیار محتاط باشید. شما باید مطابق با مدل دکوراسیون آن ، طرح کناف سقف پذیرایی را انتخاب کنید.

جدیدترین مدل کناف سقف پذیرایی ۲۰۲۱

یکی از طرح های جدید و محبوب برای سقف کناف پذیرایی ، خطوط صاف و گوشه دار مانند یک مستطیل است. طرح های مستطیلی انواع مختلف طرح های معاصر کناف است که اجرای آنها نیز ممکن است آسان باشد. در صورتی که به تزئینات کلاسیک نیاز دارید ، از طرح های منحنی کناف استفاده کنید. طرح های بیضی و مدور در سقف کناف پذیرایی هم دوست داشتنی هستند و هم یک ترجیح واقعاً عالی هستند.

سقف های کاذب کناف ارزان‌ ترین نوع در بین سقف‌های کاذب هستن و قیمت کمتری نسبت به سقف‌های یکپارچه و دکوراتیو دارند. هر چه مصالح قیمت کمتری داشته باشند می توانند در بازار مواد و مصالح محبوب تر باشند، مخصوصا اگر این قیمت پایین با کیفیت بالا ترکیب شود. کناف نه تنها موجب کاهش قابل توجه هزینه ها می‌گردد بلکه در تسریع فرایند ساخت نیز تاثیرگذار است.

پوشش سقف پاسیو : https://tehrannoorgir.com

نورگیر های تولید شرکت تهران نورگیر از دو قسمت پایه ( فایبر گلس ) و حباب ( اکرولیک خارجی ) و در سایز ها و اشکال متنوع می باشد .

استفاده بهینه از حیاط خلوت به صورت اتاق و آشپزخانه و فضای سبز با استفاده از پوشش نورگیر ( کوپل ) مانع از نفوذ آب باران و گرد و غبار و حشرات می باشد . شامل سیستم جک دار بازشو جهت تهویه هوا و یا تردد بر روی سقف می باشد .

نورگیر یک پارچه از جنس ورق پلی کربنات ( نشکن ) دارای سطح نوردهی % 100 تولید این نورگیر برای اولین بار توسط شرکت تهران نورگیر تولید و به ثبت رسیده است.

دارای کابین های متنوع ، تمام تنه – نیم تنه و متوسط و کوچک ( تخم مرغی ) قابل نصب انواع تلفن های کارتی و دستگاه های حضور و غیاب در طرح ها و رنگ های متنوع طبق سفارش مشتری طراحی و ساخته می گردد.

پوشش سقف پاسیو : https://tehrannoorgir.com را از تهران نورگیر بخواهید.