2777
2789

من قدم 160

قبلا 82 کیلو بودم باورزش شدم 74 کیلو 

یه مدت پیشم رفتم پیش دکتر لیزر کم توان انجام دادم اشتهام خیلی کم شد معدمم الان کوچیک شده الان شدم 65 دیگه خوراکی ام ندارم هفته ای یه بار دوبار ورزش میکنم دیگه خسته شدم دلم میخواد بشم 55 کیلو

دلم میخواد 10 کیلو تو یک ماه کم کنم کسی راهی چیزی بلد نیست که قبلا خودش رفته باشه 

کمک😢.... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هم قدهستیم.با این تفاوت که من ۶۱ و نیم بودم تو دوهفته با کم خوری به سختی شدم ۶۰ کیلو.آفرین به اراده ای که داری👌فقط یه سوال من اندامم فیت شده یه کوچولو فقط شکم دارم.خواستم بدونم اینهمه کم کردی رو سایز سینه هم تاثیر داشته؟من سینه هام بزرگه به هیکلم نمیخوره اگه بازم کم کنم کوچیک میشه؟

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
ورزش تنها یا بارژیم بوده؟  چقدر خوب کم کردی تو چه مدت؟

سریع کم نکردم قبلا یه 6 ماه رفتم بدنسازی عرق زیره هم مدام میخوردم شدم 74 کیلو بعد ازدواج کردم دیدم دوباره دارم چاق میشم رفتم برج ۲ دکتر تو ماه اول ۵ کیلو کم کردم بعدش استپ وزنی کردم.... الانم ۶ ماه رژیم گرفتم تا شدم 65 دلم میخواد دیگه کم بشه این ده کیلو اضافه رو... 

عزیزم هم قدهستیم.با این تفاوت که من ۶۱ و نیم بودم تو دوهفته با کم خوری به سختی شدم ۶۰ کیلو.آفرین به ...

منم خیلی سینه هام بزرگه نسبت به اندامم زیاد کوچیک نشده ولی نمیدونم چرا انقدر چروک شده و افتاده 

لیزر کم توان چیه؟

لیزر و می ار یه قسمت‌هایی از بده اشتهات کم میشه خیلی عالیه من اشتهام یهو خیلی کم شد کمتر از اون چیزی که دکتر میگفت حتی میخوردم بعد الان دیگه نمیتونم خوراکم و کمتر کنم چون اگه کمتر کنم رسما نباید هیچی بخورم