2777
2789
عنوان

وزن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 26 پست
وای کجا زده منم برم بخونم 😣😣😣

همین بالای صفحه رو نگاه کن نوشته کلینیک بزن روش برو پایین تر نوشته محاسبه وقت زایمان تاریخ پریودتو بزن هفتتو میاره زیرشم مینویسه آنچه در این هفته اتفاق میفتد بزن اونجا رو بخون خودتو استرس نده خیلیم عالیه وزنش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه دکتر رو منحنی نشون داد گفت باید ۵۰درصد رشد کرده باشه یعنی وزنش باید الان ۱۸۰۰باشه ولی رو منحنی ۱ ...

عزیزم ماه اخر بچه رشد میکنه امان از دست دکترا. وزن بچت خوبه بچه های من سی هفته دو رو بره یک کیلو بودن دنیا اومدنی بالای چهار کیلو.اولا استرس نداشته باش دوما همش گوشت کبابی شیر محلی که خوب جوشوندی لوبیا چشم بلبلی بستنی و خامه آجیل و میوه بخور معدتو با نون و برنج پر نکن چون فقط وزن خودت میره بالا

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی
عزیزم ماه اخر بچه رشد میکنه امان از دست دکترا. وزن بچت خوبه بچه های من سی هفته دو رو بره یک کیلو بود ...

وای مرسی عزیزم اره واقعا وزن خودم رفته بالا حتما این کارارو میکنم دست گلت دردنکنه عزیزم

وای مرسی عزیزم اره واقعا وزن خودم رفته بالا حتما این کارارو میکنم دست گلت دردنکنه عزیزم

فدات عزیزم انشالا تپلی دنیا میاد حالا کارت بعد دنیا اومدنش تازه شروع میشه من همش نگران وزن دخترمم تازه تاپیک زدم از بس بدغذایی میکنه نیم وجبی 😁

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی
فدات عزیزم انشالا تپلی دنیا میاد حالا کارت بعد دنیا اومدنش تازه شروع میشه من همش نگران وزن دخترمم تا ...

ای جوووونم خدا براتون حفظش کنه ایشالا که خدا به همه سالمشو بده برا منم مشکلی نداشته باشه  دست گلت دردنکنه عزیزم 😘😘😘😘

مرسی عزیزم بچه وزن گرفت؟

آره تونستم برای زایمان به 2270 برسونم وزنش رو 

دو هفته قبل زایمان 1800 بود 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ای جوووونم ایشالا برا منم وزن بگیره عزیزم بارداریم همش استرس بود 😔😔

ان شاء الله 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲