هفتهدیگه تولد شوهرمه به خاطر کرونا ویه سری اختلافات خانوادگی که شوهرم با باجناقش داره تصمیم گرفته بود امسال تولدش کسیو دعوت نکنم یه تولد سه نفره با دخترم براش بگیرم و ابنکه بچه کوچیک هم دارم سختمه مهمونی هم بدم و خانواده هامونو دعوت کنم یکشنبه تولدشه ما فردا تا جمعه تهران کلا تهران نیستیم امروز خواهر شوهرم که با برادرش چند ماهه قهرن به مت مسیج زده چند زوز دیگه میاد خونم بچمو بیینه وکادو برای بچم گرفته فکر گتم یکشنبه روز تولد داداشش میخواد بیاد اگه بیاد مجبورم خواه نا خواه مهمونی بدم و خانواده هامونو دعوت کتم کاری که واقعا سختمه وتواین اوضاع کرونا هم دوست ندارم دوتا خانواده با هم یه جا باشیم روم هم نمیشه خواهر شوهرم بخواد بیاد روز تولد بهش بگم نیا اصلا موندم چیکاز کنم کلا میخواستم یه تولد کوچیک سه نفره بگیرم به نظرتون اگه روز تولد خواست بیاد چیکار کنم چی بگن که ناراحت هم نشه
تولد من مادرشوهرم ب همسرم زنگ زد ک ما بیایم، همسرم گفت نه تولد رو میخوام دونفرع باشیم.
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بزار روز بعدش بگیر.مگه حکمه حتما اون روز بگیری.منم تولدم پنج شنبه بود چون درس داشتم انداختم جمعه.البته این مال قبل کرونا بود.اگه انداختی روز بعد یا قبل با خودش هماهنگ کن یه وقت ناراحت نشه.فقط نظر بود.