2777
2789
یه مزیتش میدونی چیه این ک نت خود گوشی ک روشنه زود باطری گوشیت خالی میشه و ب مرور عمر باطریت کم میشه ...

واقعا کمتر مصرف میشه باطری گوشی؟ امتحانش نکردم اگه واقعا شما امتحان کردی و بهتره خب از اون استفاده کنم  

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
منم دارم ولی استفاده نکردم همون که باید سیمکارت بزاری توش دیگه؟ واسه خطم بسته میخرم دیگه چ کاریه د ...

نت وای فای بیشتر کار میکنه تا این بسته ها 

خیلی گرونن بسته های گوشی....

من واسه وای فای خونگیمون ۳۰ تومن میدم ۴۰گیگ بهم میدم ولی با گوشی ۲۰تومن میدم بهم۳گیگ میده زود تمام میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا کمتر مصرف میشه باطری گوشی؟ امتحانش نکردم اگه واقعا شما امتحان کردی و بهتره خب از اون استفاده ک ...

اره من امتحان کردم ب این نتیجه رسیدم وگرنه ب قول شما خب ادم همون سیمو بسته میخره با گوشیش دیگه

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت
نت وای فای بیشتر کار میکنه تا این بسته ها  خیلی گرونن بسته های گوشی.... من واسه وای فای خونگی ...

خب بسته اینترنتش که مث همونه دیگه چون اونم بسته سیم کارته  

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
اینترنتش چطوره؟

هات اسپات میکنم دیگه سرعتش همون سرعت خط گوشیه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز